Vikor Orbán: Strategia Europei pentru Ucraina a eşuat. UE nu are lideri destul de buni

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a declarat, vineri, că nu susţine ideea de a mai ajuta Ucraina cu bani şi nu este de acord cu bugetul european propus ca sprijin către Ucraina. „Este nevoie de schimbare la Bruxelles”, spune premierul.

780 afișări
Imaginea articolului Vikor Orbán: Strategia Europei pentru Ucraina a eşuat. UE nu are lideri destul de buni

Vikor Orbán: Strategia Europei pentru Ucraina a eşuat. UE nu are lideri destul de buni

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, declarase, joi, că a avut loc o „bătălie foarte mare” în ceea ce priveşte finanţarea pentru Ucraina şi că Ungaria a respins propunerea de buget european care se află acum pe masă.

Vorbind, vineri, la Kossuth Rádió, postul de televiziune de stat din Ungaria, Orbán a declarat că nu vede niciun motiv pentru a cheltui banii contribuabililor maghiari pentru Ucraina.

„Orice am face, înainte de a ne cheltui banii, avem nevoie de o strategie clară cu privire la ceea ce dorim să obţinem”, a spus el, adăugând că strategia Bruxelles-ului în Ucraina a eşuat.

El a spus că liderii UE nu sunt „suficient de buni” pentru aceste vremuri şi că „este nevoie de schimbare la Bruxelles”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici