Viktor Orban ar putea vizita Ucraina, dar numai dacă sunt îndeplinite toate condiţile prealabile

Vizita lui Viktor Orbán în Ucraina este posibilă după ce vor fi îndeplinite "toate condiţiile prealabile", a declarat ministrul ungar de Externe Peter Szijjártó într-un interviu acordat postului de televiziune croat N1.

705 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban ar putea vizita Ucraina, dar numai dacă sunt îndeplinite toate condiţile prealabile

"Am primit o invitaţie, iar acum trebuie să finalizăm partea tehnică a pregătirilor. După îndeplinirea tuturor condiţiilor prealabile, vizita poate avea loc, dar acum ne aflăm în stadiul de pregătire tehnică. Premierul a discutat recent cu preşedintele Zelenski la Bruxelles. Suntem întotdeauna pregătiţi pentru dialog şi sperăm că dialogul va avea sens. Acum pregătim totul, vom vedea", a declarat Szijjártó, potrivit United24Media. 

Ungaria traversează vremuri dificile economic potrivit Financial Times, deşi a ales să importe gaz rusesc în ruble şi a refuzat să acorde ajutor militar Ucrainei. Dar Ungaria a găzduit şi a oferit îngrijiri refugiaţilor ucraineni, fiind în solidaritate cu ţara atacată de Rusia prin ajutoare umanitare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici