Viktor Orban, premierul Ungariei: Nu există legături între explozia de la Budapesta şi imigraţie

Autorităţile ungare nu au depistat legături între explozia produsă sâmbătă seara la Budapesta şi criza imigranţilor, afirmă premierul Viktor Orban, citat de site-ul agenţiei Reuters.

423 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban, premierul Ungariei: Nu există legături între explozia de la Budapesta şi imigraţie

Viktor Orban, premierul Ungariei

"Nu există nicio legătură între criza imigranţilor şi explozie", a declarat Viktor Orban, care în ultimii ani a luat măsuri dure împotriva extracomunitarilor argumentând că printre ei s-ar infiltra terorişti.

"Nu putem exclude în totalitate o astfel de legătură, dar deocamdată nu există indicii în acest sens", a precizat premierul Ungariei.

"Oricare ar fi mobilul autorului, este vorba de un act odios... Am ordonat Ministerului de Interne să îl aresteze şi să afle de ce a făcut aşa ceva", a subliniat Orban.

Doi agenţi de poliţie au fost răniţi într-o explozie produsă sâmbătă seară în centrul oraşului Budapesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici