Violenţe la Londra: 42 de persoane au fost arestate - VIDEO

Poliţia britanică a anunţat că 42 de persoane au fost arestate în urma violenţelor din noaptea de sâmbătă spre duminică de la Londra, în timpul cărora 26 de poliţişti au fost răniţi, opt fiind transportaţi la spital, relatează Sky News.

1242 afișări
Imaginea articolului Violenţe la Londra: 42 de persoane au fost arestate - VIDEO

Violenţe la Londra: 42 de persoane au fost arestate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproximativ 300 de persoane au protestat în cartierul Tottenham, de la periferia Londrei, faţă de împuşcarea mortală a unui bărbat de către poliţie. Victima, în vârstă de 29 de ani, avea patru copii.

Mai multe magazine au fost jefuite, iar numeroase clădiri, vehicule şi coşuri de gunoi au fost incendiate. Poliţia a anunţat că 42 de persoane au fost arestate în urma violenţelor, care au durat de sâmbătă seara până duminică dimineaţa.

Violenţele s-au soldat cu rănirea a 26 de poliţişti, dintre care opt au fost transportaţi la spital, cel puţin unul dintre ei suferind răni la cap.

O purtătoare de cuvânt a Serviciului de ambulanţă din Londra a declarat că echipele medicale au tratat în total 11 persoane, dintre care zece au fost transportate la spital.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici