Viral pe internet. Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, cade de pe scena unui eveniment. „Germania se prăbuşeşte”, comentează internauţii

Ediţia de anul acesta a Digital Summit, desfăşurată la Dortmund, nu a fost de bun augur pentru ministrul german al Economiei, Peter Altmaier. O secundă de neatenţie a fost suficientă pentru ca demnitarul să se împiedice şi să cadă de pe scena evenimentului. Chiar dacă nefericit, incidentul a făcut deliciul internauţilor.

1852 afișări
Imaginea articolului Viral pe internet. Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, cade de pe scena unui eveniment. „Germania se prăbuşeşte”, comentează internauţii

Martorii oculari spun că a fost o căzătură serioasă. Imediat după incident, locul în care ministrul e prăbuşit la pământ e acoperit cu un cearşaf negru de câţiva dintre organizatorii evenimentului, astfel încât nimeni să nu poată să filmeze.

Ministrul a fost luat cu o ambulanţă şi dus la spital, în stare de conştienţă, pentru îngrijiri. Chiar şi rănit, Altmaier nu a uitat să mulţumească medicilor.

Imaginea în care ministrul cade de pe scenă a făcut deliciul internetului. „Germania se prăbuşeşte”, a titrat un utilizator de Twitter, în timp ce un altul se scuză pentru că se bucură de răul altuia, „dar ăsta e internetul”, comentează el.

Digital Summit este un eveniment care se desfăşoară în Dortmund în fiecare an, între 28 şi 29 octombrie şi urmăreşte să prezinte şi să creeze o platformă digitală de cooperare între mediul politic, de business, ştiinţă şi societate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici