Vlad Filat participă la protestele de la Kiev

Preşedintele Partidului Liberal-Democrat din Republica Moldova (PLDM), Vlad Filat, se află în Ucraina, unde participă la protestele opoziţiei de la Kiev, la invitaţia preşedintelui partidului ucrainean Udar, Vitali Kliciko, anunţă sâmbătă un comunicat al formaţiunii.

470 afișări
Imaginea articolului Vlad Filat participă la protestele de la Kiev

Vlad Filat participă la protestele de la Kiev (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Vlad Filat va susţine un discurs în faţa mulţimii, alături de fostul preşedintele al Georgiei, Mihail Saakaşvili, scrie IPN, în pagina electronică.

De asemenea, doi deputaţi ai grupului liberalilor reformatori, Vadim Vacarciuc şi Vadim Cojocaru, se află la Kiev, unde participă la manifestaţiile organizate de opoziţia din Ucraina.

Începând cu 21 noiembrie, susţinătorii integrării europene din Ucraina organizează proteste în Piaţa Independenţei din Kiev. Acestea au fost generate de decizia autorităţilor ucrainene de suspendare a procedurilor se semnare a Acordului de Asociere cu UE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici