Vladimir Jirinovski, duşmanul frigiderelor Coca-Cola

Vladimir Jirinovski, liderul ultranaţionaliştilor ruşi, a solicitat, miercuri, scoaterea din clădirea Parlamentului rus a frigiderelor pentru băuturi răcoritoare pe care se află reclame pentru Coca-Cola, informează Ria Novosti.

16 afișări
Imaginea articolului Vladimir Jirinovski, duşmanul frigiderelor Coca-Cola

Vladimir Jirinovski, duşmanul frigiderelor Coca-Cola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Publicitatea pentru companii străine este inadmisibilă în interiorul clădirii care reprezintă autoritatea politică naţională supremă", a spus Jirinovski, liderul ultranaţionaliştilor ruşi şi preşedintele Camerei Inferioare a Parlamentului rus, într-o declaraţie publicată pe site-ul partidului din care face parte.

"Frigiderele pe care se află reclamele pentru Coca-Cola sunt în interiorul clădirii Dumei de Stat. Poate ar trebui să deschidem un restaurant McDonalds în locul cantinei instituţiei?", a adăugat el.

Coca-Cola îşi închiriază echipamentele cu condiţia ca reclamele sale să nu fie înlăturate.

"Suntem gata să instalăm frigidere cu logo-ul partidului nostru", se arată în declaraţia liderului ultranaţionaliştilor ruşi.

Jirinovski a generat nelinişte pe plan internaţional când formaţiunea sa a ieşit pe primul loc în alegerile parlamentare ruse din 1993, graţie unei campanii puternic naţionalistă. Deşi numărul voturilor pentru partidul său s-a diminuat de atunci, formaţiunea continuă să fie a treia ca prezenţă în Duma de Stat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici