Vladimir Jirinovski: Nu îmi pasă de naşterea moştenitorului coroanei britanice. Monarhia Marii Britanii a distrus Rusia

Liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski a avut o reacţie aproape vehementă faţă de naşterea fiului prinţului William, acuzând monarhia britanică de activităţi care afectează interesele Rusiei.

547 afișări
Imaginea articolului Vladimir Jirinovski: Nu îmi pasă de naşterea moştenitorului coroanei britanice. Monarhia Marii Britanii a distrus Rusia

Vladimir Jirinovski (Imagine: Marius Vasilica/ Arhiva Mediafax Foto)

"Nu îmi pasă de moştenitorul coroanei britanice", a declarat, conform Ria Novosti, Vladimir Jirinovski, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal-Democrat.

Liderul ultranaţionalist a acuzat monarhia britanică de activităţi care au afectat interesele Rusiei de-a lungul timpului. "Monarhia britanică ne-a distrus ţara. În momentul de faţă, disidenţii ruşi sunt în Marea Britanie; nu prea am motive de bucurie", a continuat politicianul rus, precizând că el şi familia lui aşteaptă naşterea propriului nepot.

"Naşterea unui alt monarh britanic, care ne va suge sângele la jumătatea secolului XXI, nu ne poate aduce niciun fel de bucurie", a insistat politicianul rus.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici