Vladimir Putin a dat mâna cu Petro Poroşenko, la summitul de la Minsk

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a dat mâna cu omologul său ucrainean, Petro Poroşenko, cu ocazia începerii summitului de la Minsk, pe tema conflictului separatist din estul Ucrainei, relatează Russia Today.

6146 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a dat mâna cu Petro Poroşenko, la summitul de la Minsk

Vladimir Putin si Petro Poroşenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La summitul din capitala Belarusului participă preşedinţii din Rusia, Franţa şi Ucraina, Vladimir Putin, Francois Hollande şi Petro Poroşenko, precum şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Înainte de începerea summitului, Francois Hollande şi Angela Merkel au avut o întrevedere informală cu Petro Poroşenko.

Conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit în aprilie 2014, s-a soldat cu cel puţin 5.350 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici