Vladimir Putin declară că "iubirea este întregul înţeles al vieţii"

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat că iubirea este întregul înţeles al vieţii, "un fenomen complicat care se află în centrul tuturor acţiunilor", relatează RIA Novosti în pagina electronică de vineri.

1577 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin declară că "iubirea este întregul înţeles al vieţii"

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Iubirea este întregul înţeles al vieţii şi existenţei noastre. Este iubirea pentru familie, pentru copii, pentru patria-mamă. Acest fenomen este complicat, dar se află în centrul tuturor acţiunilor noastre", a declarat Putin, în cadrul unui discurs susţinut cu ocazia congresului Societăţii Geografice ruse.

Vladimir Putin şi-a exprimat speranţa că activitatea Societăţii Geografice va ajuta la consolidarea iubirii faţă de patrie.

"Aceasta ar trebui să fie principala noastră prioritate şi sunt absolut convins că vom avea succes", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici