VLADIMIR PUTIN şi soţia sa DIVORŢEAZĂ. "Fiecare dintre noi avem vieţile noastre"

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi soţia sa, Liudmila, au anunţat joi seară că vor divorţa, conform unui interviu acordat Televiziunii publice ruse

11131 afișări
Imaginea articolului VLADIMIR PUTIN şi soţia sa DIVORŢEAZĂ. "Fiecare dintre noi avem vieţile noastre"

Vladimir Putin şi soţia sa vor divorţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o decizie comună, uniunea noastră s-a încheiat", a declarat Liudmila într-un interviu acordat postului public Rossia-24.

"Vladimir Vladimirovici este acaparat în totalitate de activitatea sa profesională, fiicele noastre au crescut, au vieţile lor. Fiecare dintre noi avem vieţile noastre, iar mie nu îmi place viaţa publică. Întreaga mea activitate este legată de viaţa publică. Mie nu îmi place acest lucru", a explicat Liudmila Putina.

Doamna Putin a fost văzută rar în public în ultimele luni, lăsând loc speculaţiilor privind căsnicia cu preşedintele ţării.

"Este o decizie comună", a confirmat Vladimir Putin.

Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, şi soţia sa, Liudmila, în vârstă de 55 de ani, sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici