Vladimir Putin va plăti o amendă de 25 de euro pentru mitingul simpatizanţilor săi

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, va suporta amenda pe care au primit-o organizatorii manifestaţiei de susţinere din 4 februarie, anunţă purtătorul său de cuvânt.

188 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin va plăti o amendă de 25 de euro pentru mitingul simpatizanţilor săi

Vladimir Putin va plăti o amendă de 25 de euro pentru mitingul simpatizanţilor săi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va plăti", a declarat purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, citat de Interfax.

Organizatorii mitingului pentru susţinerea lui Putin au fost condamnaţi la plata unei amenzi de 1.000 de ruble (25 de euro) pentru depăşirea numărului estimat de manifestanţi - 15.000. La mitingul de susţinere a premierului rus au participat 140.000 de persoane.

În ziua mitingului, Vladimir Putin, favorit în scrutinul prezidenţial din martie, le spunea simpatizanţilor săi: "Organizatorii să nu îşi facă griji: sunt pregătit să îmi aduc contribuţia şi să răspund în faţa legii alături de voi".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici