Volkswagen intră în cursă cu Tesla în domeniu maşinilor electrice. Producătorul German vrea 15 modele electrice noi

  • Volkswagen investeşte 15 miliarde de euro în maşini electrice să întreacă Tesla
  • Producătorul German, împreună cu partenerii chinezi, vrea 15 modele electrice noi
  • Guvernul chinez doreşte ca maşinile electrice să ajungă la 25% din totalul pieţei auto
682 afișări
Imaginea articolului Volkswagen intră în cursă cu Tesla în domeniu maşinilor electrice. Producătorul German vrea 15 modele electrice noi

Volkswagen intră în cursă cu Tesla în domeniu maşinilor electrice. Producătorul German vrea 15 modele electrice noi

Volkswagen vrea să întreacă Tesla. Grupul German, împreună cu partenerii din China, vrea să proiecteze 15 modele electrice pentru piaţa din Beijing până în 2025. Este dispus să investească 15 miliarde de euro în piaţa maşinilor electrice. Compania intenţionează să depăşească Tesla şi să devină cel mai mare constructor de maşini electrice din lume.

În prezent, maşinile electrice reprezintă doar 5% din totalul vânzărilor din piaţa auto a Chinei. Guvernul speră să ridice numărul la un sfert din total în 5 ani de acum, relatează Ziarul Financiar din Financial Times.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici