Voronin doreşte alegeri anticipate în primăvară

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, s-a exprimat, marţi, în favoarea organizării alegerilor anticipate în primăvară, informează PRO TV Chişinău.

10 afișări
Imaginea articolului Voronin doreşte alegeri anticipate în primăvară

Voronin doreşte alegeri anticipate în primăvară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că în primăvară ar trebui organizate deja (alegerile - n.red.), pentru că anul s-a încheiat la 1 ianuarie 2010", a spus fostul preşedinte al Republicii Moldova.

În replică, liderii Alianţei pentru Integrare Europeană au respins categoric acest scenariu. Preşedinţii celor patru formaţiuni care alcătuiesc alianţa au afirmat că data alegerilor va fi stabilită în funcţie de decizia de a modifica sau nu Constituţia, însă nu mai devreme de 16 iunie 2010.

Preşedintele interimar, Mihai Ghimpu, afirmă că alegerile anticipate pot fi evitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici