Voronin: La Chişinău "bandiţii încep a fi stăpâni pe străzi"

Liderul comuniştilor moldoveni, fostul preşedinte Vladimir Voronin, a criticat sâmbătă autorităţile de la Chişinău, declarând că "unele forţe, inclusiv politice (...) tind să întoarcă societatea în negrii ani '90, să întoarcă Moldova în mâinile criminalilor", relatează ProTV Chişinău.

14 afișări
Imaginea articolului Voronin: La Chişinău "bandiţii încep a fi stăpâni pe străzi"

Voronin: La Chişinău "bandiţii încep a fi stăpâni pe străzi" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un mesaj de felicitare publicat cu ocazia Zilei Poliţiei moldovene, Voronin afirmă că poliţia face obiectul unui atac din partea guvernului, concretizat prin "înjosiri, persecuţii, insultări, concedieri, anularea facilităţilor". "Şi ca rezultat al slăbirii intenţionate şi istovirii organelor de poliţie - bandiţii încep a fi stăpâni pe străzi", adaugă el.

Liderul comunist adaugă că "nu toţi sunt cointeresaţi în ordine şi supremaţia legii", iar această situaţie nu poate fi tolerată.

"Toţi noi împreună, întreaga societate moldovenească, prin eforturi comune, putem să oprim tentativele de distrugere şi demoralizare a poliţiei şi înrădăcinare a criminalităţii la guvernare", afirmă Voronin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici