Washington Post: Donald Trump, investigat pentru posibilă obstrucţionare a justiţiei

Preşedintele SUA Donald Trump este investigat de consilierul special Robert Mueller pentru o posibilă obstrucţionare a justiţiei, informează Washington Post, citând surse oficiale.

925 afișări
Imaginea articolului Washington Post: Donald Trump, investigat pentru posibilă obstrucţionare a justiţiei

Donald Trump, investigat pentru posibilă obstrucţionare a justiţiei - surse Washington Post

Surse oficiale au declarat pentru Washington Post că preşedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump este investigat pentru o posibilă obstrucţioare a justiţiei.

Preşedintele american are dreptul de a-l concedia pe consilierul special Robert Mueller, ce investighează presupusele ingerinţe ale Rusiei în alegerile din SUA şi posibile legături cu oficiali ai campaniei lui Donald Trump, dar nu are în plan să întreprindă acest lucru, a transmis miercuri Casa Albă.

Această reacţie are loc din cauza unor informaţii făcute publice de reţeaua de televiziune americane PBS legate de faptul că Trump ar lua în considerare o posibilă concediere a lui Mueller.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici