FOTO VIDEO Patru morţi, inclusiv atacatorul, în urma unui incident armat produs în San Francisco

Cel puţin trei persoane au fost împuşcate mortal de un individ care apoi s-a sinucis, într-un incident produs miercuri în oraşul american San Francisco, informează presa americană.

1051 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Patru morţi, inclusiv atacatorul, în urma unui incident armat produs în San Francisco

FOTO VIDEO Mai mulţi răniţi în urma unui incident armat produs în oraşul american San Francisco

Atacul armat a avut loc într-un sediu al companiei UPS situat în zona Potrero Hill din San Francisco. "UPS confirmă producerea unui incident în care au fost implicaţi angajaţi ai filialei din San Francisco. Autorităţile au intervenit şi au restabilit controlul asupra unităţii; Poliţia anchetează incidentul", a comunicat compania, potrivit CBS News.

Un bărbat care purta o uniformă UPS a împuşcat mortal trei persoane, iar apoi s-a sinucis, relatează publicaţia New York Daily News.

Poliţia încearcă să afle motivul atacului armat.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici