Yasser Arafat a murit de SIDA, dezvăluie un responsabil palestinian

Yasser Arafat, fostul preşedinte al Autorităţii Palestiniene, a murit de SIDA, dezvăluie Ahmad Jibril, liderul Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei, care a aflat informaţia de la Mahmoud Abbas, actualul lider palestinian, relatează pagina electronică a agenţiei Israel Today.

2 afișări
Imaginea articolului Yasser Arafat a murit de SIDA, dezvăluie un responsabil palestinian

Yasser Arafat a murit de SIDA, dezvăluie un responsabil palestinian

Într-un interviu acordat postului de televiziune Al-Manar, aflat în proprietatea mişcării Hezbollah, Ahmad Jibril a oferit detalii despre o conversaţie recentă cu Mahmoud Abbas, preşedintele Autorităţii Palestiniene.

"Când Abbas şi consilierii lui au venit la Damasc, am întrebat ce s-a întâmplat cu ancheta în cazul morţii lui Arafat. Asta pentru că este de neconceput ca la moartea fostului premier libanez Rafik Hariri să existe atâtea reacţii internaţionale, iar moartea lui Yasser Arafat să nu fie investigată", a explicat Jibril, care suspecta Israelul de asasinarea lui Arafat.

"Abbas şi consilierii au tăcut, iar unul dintre ei mi-a răspuns aşa: «Să fiu sincer, Franţa ne-a oferit raportul medical care atestă că moartea lui Arafat a fost provocată de SIDA»", a continuat Jibril.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici