Zboruri redirecţionate de pe cel mai mare aeroport din Israel

  • Aeroportul Ben Gurion din Israel a fost închis temporar.
  • Cursele programate în următoarele ore vor ateriza pe aeroportul Ramon.
  • TAROM a decis să opereze în continuare zborurile România-Israel.
403 afișări
Imaginea articolului Zboruri redirecţionate de pe cel mai mare aeroport din Israel

Zboruri redirecţionate de pe cel mai mare aeroport din Israel

A fost închis, temporar, cel mai mare aeroport din Israel, Ben Gurion. Acesta este situat în Tel Aviv, capitala ţării aflate în centrul unui conflict în expansiune.

Cursele programate în următoarele ore vor ateriza pe Ramon, un aeroport din apropiere.

TAROM a decis să opereze în continuare zborurile România - Israel. Anunţul a fost făcut miercuri: „Vă informăm faptul că TAROM va continua să opereze zborurile spre/dinspre 𝗧𝗲𝗹 𝗔𝘃𝗶𝘃, conform programului (ROT153/ROT154 OTP-TLV 19:55-22:30 şi TLV-OTP 23:30-02:15). Întrucât pot apărea noi informaţii, recomandăm pasagerilor ce urmează să călătorească spre/dinspre această destinaţie să consulte www.tarom.ro pentru a fi la curent cu eventualele modificări ce pot apărea”, au anunţat reprezentanţii TAROM. Compania le permite clienţilor să-şi reprogrameze călătoria spre Tel Aviv.

Lufthansa, Austrian şi British Airways au suspendat, din motive de securitate, cursele spre Tel Aviv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici