Zece funcţionari diplomatici tunisieni au fost eliberaţi de terorişti în Libia

Zece funcţionari diplomatici tunisieni răpiţi acum o săptămână de un grup islamist în Libia au fost eliberaţi în schimbul unui lider fundamentalist, anunţă Ministerul tunisian de Externe, citat de BBC News online.

147 afișări
Imaginea articolului Zece funcţionari diplomatici tunisieni au fost eliberaţi de terorişti în Libia

Zece funcţionari diplomatici tunisieni au fost eliberaţi de terorişti în Libia (Imagine: HEPTA)

Taieb Bakouch, purtătorul de cuvânt al Ministerului tunisian de Externe, a anunţat că cei zece funcţionari au fost eliberaţi vineri.

În schimbul ostaticilor, autorităţile tunisiene l-au eliberat pe Walid Kalib, liderul unei grupări islamiste care deţine controlul asupra oraşului Tripoli.

Tunisia este una dintre puţinele ţări care menţin o reprezentanţă diplomatică la Tripoli, în contextul în care capitala Libiei se află sub controlul unui guvern nerecunoscut de comunitatea internaţională.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici