Zeci de răniţi în confruntări produse în Kashmirul indian/ Incidentul a avut loc în timpul unei evadări dintr-un sediu al serviciilor secrete

Cel puţin 50 de persoane au fost rănite miercuri, în Kashmirul indian, în confruntări produse în timp ce manifestanţi ajutau insurgenţi să evadeze dintr-un sediu al serviciilor de securitate, afirmă surse medicale citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

1192 afișări
Imaginea articolului Zeci de răniţi în confruntări produse în Kashmirul indian/ Incidentul a avut loc în timpul unei evadări dintr-un sediu al serviciilor secrete

Zeci de răniţi în confruntări produse în Kashmirul indian

Mii de localnici au încercat să protejeze rebeli de membri ai serviciilor de securitate, în zona Kulgam, situată în Valea Srinagar.

În confruntări au fost rănite cel puţin 50 de persoane, au declarat surse medicale.

Un oficial din cadrul Poliţiei a precizat că sunt doar trei răniţi, prin împuşcare şi prin explozia unei grenade, explicând diferenţa cifrelor prin faptul că ceilalţi au răni foarte uşoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici