Zeci de soldaţi ucraineni, ucişi de focuri de artilerie după atacul bazei Ohtîrka, regiunea Sumî

Peste 70 de soldaţi ucraineni au fost ucişi după ce artileria rusă a lovit o bază militară din Ohtîrka, din regiunea Sumî, potrivit unei postări a şefului regiunii, Dmytro Zhyvytsky.

2964 afișări
Imaginea articolului Zeci de soldaţi ucraineni, ucişi de focuri de artilerie după atacul bazei Ohtîrka, regiunea Sumî

În regiunea Sumî, invadatorii ruşi au bombardat cu artilerie oraşul Ohtîrka timp de câteva zile. Unitatea militară situată aici a oferit rezistenţă, iar ruşii au tras asupra ei în mod extrem de agresiv..

În timpul bombardării unităţii militare, 70 de persoane au fost ucise, a declarat şeful Administraţiei Regionale de Stat Sumî.

Zhyvytsky a declarat că mai mulţi soldaţi ruşi şi câţiva rezidenţi locali au fost, de asemenea, ucişi în luptele care au avut loc duminică.

Ultimele informaţii vin după ce zeci de persoane au fost ucise şi sute au fost rănite în atacuri separate cu rachete asupra celui de-al doilea oraş din Ucraina, Harkov, arată Sky News.

„Harkov tocmai a fost atacat masiv de grai (rachete)”, a declarat consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Herashchenko. „Zeci de morţi şi sute de răniţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici