Zelenski, după atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de apărare aeriană

  • Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a solicitat partenerilor occidentali să doneze mai multe sisteme de apărare aeriană.
  • Solicitarea a fost făcută luni, după atacul cu rachete care a vizat oraşul Kiev.
  • Cel puţin cinci persoane au fost rănite.
1394 afișări
Imaginea articolului Zelenski, după atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de apărare aeriană

Zelenski, după atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de apărare aeriană

Numărul persoanelor rănite în atacul cu rachete al Rusiei asupra Kievului a ajuns la cinci, a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski.

Liderul ucrainean a vorbit despre lucrătorii de urgenţă şi i-a acuzat pe ruşi de atac terorist, potrivit Sky News.

În plus, el a solicitat mai multe sisteme de apărare aeriană pentru a apăra comunităţile ucrainene.

„Din păcate, casele dintr-un cartier urban tipic au fost avariate. Până acum, cinci persoane au fost raportate rănite. Dărâmăturile sunt curăţate. Reiterăm că Ucraina are nevoie de mai multe sisteme de apărare aeriană, care să ofere siguranţă oraşelor noastre şi să salveze vieţi. Toţi cei care respectăm şi protejăm viaţa trebuie să punem capăt acestei terori", a spus Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici