Zelenski este interesat de planul de pace al lui Trump, dar spune că nu va ceda niciun teritoriu Rusiei

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a îndemnat pe Donald Trump să îşi facă publice planurile de pace pentru a pune capăt războiului dintre Ucraina şi Rusia, dar a respins orice soluţie care ar implica cedarea de teritoriu.

1014 afișări
Imaginea articolului Zelenski este interesat de planul de pace al lui Trump, dar spune că nu va ceda niciun teritoriu Rusiei

Mediafax Foto

Trump a susţinut că ar putea încheia o înţelegere cu Putin în 24 de ore, dar nu a oferit detalii. 

„El poate să-şi împărtăşească în mod public ideea acum, să nu piardă timpul, să nu piardă oameni şi să spună: „Formula mea este să opresc războiul şi să opresc toată această tragedie şi să opresc agresiunea rusă”, i-a spus Zelenski moderatorului Wolf Blitzer de la CNN. 

Zelenski a venit la ONU pentru a cere sprijin pentru Ucraina, care se confruntă cu o contraofensivă dificilă şi cu o opoziţie din partea unor republicani din SUA.

Preşedintele ucrainean a spus că este greu să compari problemele interne cu ameninţarea existenţială a unei ţări sub atac.

El va merge la Washington pentru a se întâlni cu Biden şi cu liderii Congresului, potrivit CNN

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici