Zelenski îndeamnă trupele ruseşti să se predea: „Pentru ce luptaţi? ”

În timp ce Rusia îşi intensifică recrutarea cetăţenilor, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a îndemnat trupele să se predea forţelor ţării sale.

2915 afișări
Imaginea articolului Zelenski îndeamnă trupele ruseşti să se predea: „Pentru ce luptaţi? ”

Zelenski îndeamnă trupele ruseşti să se predea: „Pentru ce luptaţi? ”

În discursul său de seară, acesta a declarat: „Pentru ce luptă Rusia? Fiecare cetăţean al Rusiei ştie - chiar dacă mulţi nu recunosc acest lucru, ştiu cu siguranţă - că Rusia este cea care aduce răul”.

"Ucraina garantează fiecărui soldat rus care se predă trei lucruri. În primul rând, va fi tratat într-un mod civilizat, în conformitate cu toate convenţiile. În al doilea rând, nimeni nu va cunoaşte circumstanţele predării dumneavoastră, nimeni din Rusia nu va şti că predarea dumneavoastră a fost voluntară. Şi în al treilea rând, dacă vă este teamă să vă întoarceţi în Rusia şi nu doriţi un schimb, vom găsi o modalitate de a asigura şi acest lucru."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici