ZERO decese pentru prima dată după 10 martie. Ţara lovită de COVID-19 care nu a mai raportat niciun deces

Marţi, Belgia a raportat zero decese legate de COVID-19 în ultimele 24 de ore şi este pentru prima dată după 10 martie, precizează Reuters.

2318 afișări
Imaginea articolului ZERO decese pentru prima dată după 10 martie. Ţara lovită de COVID-19 care nu a mai raportat niciun deces

ZERO decese pentru prima dată după 10 martie. Ţara lovită de COVID-19 care nu a mai raportat niciun deces

Conform Reuters, Belgia această chestiune vine după ce ţara europeană a devenit statul cu cel mai mare număr de victime raportat la numărul de locuitori.
 
Belgia a redus drastic numărul infectărilor prin impunerea de restricţii severe, care acum sunt ridicate gradual. Bilanţul deceselor a rămas 9787 de persoane, iar pentru o ţară de 11.5 milioane de locuitori înseamnă un raport de circa 850 de decese la 1 milion de locuitori, fiind cel mai ridicat de pe Terra, cu excepţia statului enclavă San Marino. 
 
Miercuri, guvernul de la Bruxelles se va reuni pentru a lua în discuţie noi măsuri de relaxare, în condiţiile în care de pe data de 10 iulie masca de protecţie a devenit obligatorie în magazine, cinematografe şi muzee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici