Zi de doliu naţional în Pakistan, după accidentul de avion

Guvernul pakistan a declarat, miercuri, zi de doliu naţional după prăbuşirea, în cursul dimineţii, a unui avion de linie cu 150 de persoane la bord, pe dealurile din apropierea capitalei Islamabad, a anunţat biroul de presă al premierului Yusuf Raza Gilani.

20 afișări
Imaginea articolului Zi de doliu naţional în Pakistan, după accidentul de avion

Zi de doliu naţional în Pakistan, după accidentul de avion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gilani şi cabinetul său "şi-au exprimat durerea şi tristeţea după tragicul incident" şi "se roagă pentru pasagerii morţi", a declarat biroul de presă al premierului într-un comunicat.

În urma accidentului, "Guvernul federal a decretat o zi de doliu naţional", iar "premierul a amânat pentru săptămâna viitoare o reuniune guvernamentală" care era prevăzută pentru miercuri, adaugă textul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici