Zimbabwe: Peste 150 de persoane rănite în violenţele postelectorale

O asociaţie de medici din Zimbabwe a declarat miercuri că a îngrijit 157 de persoane rănite în "violenţele organizate sau torturile" care au urmat alegerilor generale din 29 martie.

10 afișări
Imaginea articolului Zimbabwe: Peste 150 de persoane rănite în violenţele postelectorale

Peste 150 de persoane au fost rănite în violenţele postelectorale din Zimbabwe (Imagine: Mediafax Foto)

"De la alegerile din 29 martie şi până la 14 aprilie, membrii Asociaţiei medicilor din Zimbabwe pentru drepturile omului (ZADHR) au îngrijit 157 de persoane rănite în urma violenţelor organizate sau torturilor", precizează un comunicat al asociaţiei.

Până marţi, "30 din aceşti pacienţi erau încă în spital", menţionează asociaţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici