Zona Fricii. Român la Verona: “După 30 de zile de carantină, ştii ce îmi lipseşte cel mai mult?”

  • “Prietenii îmi lipsesc cel mai mult de când sunt în carantină”, este mesajul emoţionant al lui Robert, jurnalistul român din Verona
  • Pe lista lucrurilor de care îi este dor lui Robert sunt mersul la biserică şi sportul
  • Italia este în carantină de 30 de zile
3993 afișări

S-au împlinit 30 de zile de când Italia este în carantină. Robert, jurnalistul român din Verona, îţi dezvăluie ce îi lipseşte cel mai mult în izolare.

„Aş vrea să îmi revăd prietenii. Ne auzim la telefon, pe WhatsApp, pe toate căile, dar nu e acelaşi lucru. Să mâncăm o pizza undeva în oraş”, spune Robert.

Topul este completat cu alte nevoi pentru suflet. Mersul la biserică este una dintre ele. Iar lipsa hobbyurilor e resimţită de Robert nu doar psihic.

„Vreau să mă întorc să joc padel, să scap de cele două kilograme pe care le-am luat în timpul ăsta. Şi să stau undeva la soare”, mai spune el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici