„Gândurile lui Cristoiu”. Dan Barna: Căderea guvernului ar fi un prim pas spre anticipate / Trebuie să scăpăm Bucureştiul de Gabriela Firea | Cum comentează liderul USR excluderea Olimpiei Ardelean

Dan Barna a fost faţă în faţă cu analistul politic Ion Cristoiu într-o ediţie specială a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”. Liderul USR a vorbit despre excluderea Olimpiei Ardelean, alegerile locale şi măsurile recente luate de Guvernul Orban.

3464 afișări

 

Update ora 20.00 Dan Barna, despre asumarea răspunderii guvernului PNL pe mai multe subiecte: Multe măsuri luate de PNL în aceste zile sunt obligatorii. De exemplu cele pe legile justiţiei... Acestea trebuiau corectate. 

Update ora 19.49 Barna, despre excluderea din USR a Olimpiei Ardelean: Trebuie să existe nişte limite

Dan Barna a declarat, referitor la excluderea Olimpiei Ardelean, că ideea că cineva poate să aibă orice abordare în logica libertăţii totale de expresie este una generoasă, dar nu are cum să fie funcţională.

„Este o decizie disciplinară a Biroului Naţional. USR deţine proceduri interne de reacţie la toate tipurile de decizii”, a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

El a mai spus că Olimpia Ardelean poate contesta excluderea din partid. Citeşte continuarea...

Update ora 19.39 Liderul USR: Căderea guvernului ar fi un prim pas spre anticipate, nu ar însemna revenirea PSD la guvernare. 

Update ora 19.37 Barna, despre alegerile locale: Alianţa USR-PLUS va avea condidaţi comuni. În ceea ce priveşte relaţia cu PNL, depinde dacă ajungem la primari aleşi în două tururi sau nu. Dacă va fi primar într-un singur tur, pentru Capitală va trebui să stăm toţi la masă şi să facem tot ce putem pentru a câştiga. Trebuie să scăpăm Bucureştiul de Gabriela Firea. Premierul Orban e rezervat când vine vorba de asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi. 

Update ora 19.21 Preşedintele USR: Sunt convins că Iohannis ar fi acceptat o dezbatere cu mine în turul doi, dacă intram. 

Update ora 19.18 De ce nu l-a atacat Barna mai mult pe preşedinte: În momentul în care s-a declanşat moţiunea de cenzură, criza politică, şansa mea să îl atac pe Iohannis dispăruse, deoarece se încerca îndepărtarea PSD, iar preşedintele se poziţionase anti-PSD.  

Update ora 19.10 Dan Barna, despre dimensiunile USR: Avem 800 de filiale şi aproape 20.000 de membri.

Update ora 19.08 Barna, despre democraţia de partid: Am ajuns la cealaltă extremă, în care fiecare din partid crede că poate să facă sau să spună orice. Ceea ce nu este bine, deoarece după următoarele alegeri vom intra, mai mult ca sigur, la guvernare. 

Ştirea iniţială:

Moderator: Monica Mihai / Invitaţi: analistul politic Ion Cristoiu şi Dan Barna. 

Urmăriţi aşadar, joi, de la ora 19.00. Teme:

Care este concluzia trasă de Dan Barna după alegerile prezidenţiale?

Cui face Dan Barna opoziţie?

Va avea USR candidat la alegerile locale sau va exista un candidat comun al alianţei USR-PLUS?

Va intra USR la guvernare dacă pică actualul executiv?

Se destramă alianţa USR-PLUS? 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici