Gândurile lui Cristoiu. Topul politicienilor: A fost o greşeală că Nicuşor Dan a fost preferat în locul lui Vlad Voiculescu

Florin Cîţu ocupă primul loc în topul politicienilor realizat de Ion Cristoiu, pentru performanţa unică de a fi premier desemnat fără ca noi să ştim, iar Vlad Voiculescu, ultimul loc, deoarece am putea asista la sfârşitul carierei sale politice după dezvăluirile despre tatăl său şi Securitatea.

7905 afișări

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5 - Vlad Voiculescu, fost candidat la Primăria Capitalei

“Locul cinci - Vlad Voiculescu pentru că şi-a dorit mult, urieşeşte să fie candidat şi să ajungă primar, până şi filmul cu Colectiv a fost... a fost o întreagă maşinărie în slujba ambiţiilor sale, punea la îndoială şi alianţa PLUS cu USR, prima lovitură a fost faptul că a fost preferat Nicuşor Dan, o greşeală, după părerea mea, s-a pliat rapid şi a zis că el vrea să fie viceprimar şi acum a apărut acea dezvăluire despre tatăl său, eu în sine consider că nu are importanţă, numai că în cazul domniei sale Vlad Voiculescu face parte dintre acei oameni care au făcut caz în cazul altora, adică în cazul altora care şi ei erau fii de... Sigur, din toate punctele de vedere, e aberant, ce vină are fiul că tatăl a fost informator, putea să fie şi Hitler tatăl, cum a fost şi la Ceauşescu, adică ce treabă avea Zoe cu tatăl? Adică nu am auzit până acum… ce poţi să faci să te întorci înapoi în burta mamei, adică te-ai născut, ăla e, dar oricum pentru electoratul lui educat în stilul ăsta, tefelist, radical, nu securist, ciuma roşie e terminarea carierei politice”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 4 - Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei

„Locul patru este Nicuşor Dan care a fost, sigur, nu e candidatul dreptei, beneficiază de un sprijin, deocamdată, din partea PNL. E interesant că şi în cazul lui încep dezvăluiri despre care sunt sigur că la origine sunt PNL-iştii, ca la un moment dat să îi spună, îmi pare rău s-a dezvăluit, adică nu exclud ca chiar să apară în diferite organe, cum a fost şi la Vlad Voiculescu, că el nu ştiu ce a luat de nu ştiu unde...tocmai pentru a îi da domnului Ludovic Orban şi PNL-ului argumente să nu îl mai sprijine. Eu întotdeauna când politicienii post-decembrişti m-au întrebat cine mi-o coace spuneam <duşmanii>, <nu, prietenii, uitaţi-vă în jur>, cei mai mari duşmani sunt prietenii, adică dacă vrei să vezi cine a dat la presă din oamenii pe care ştii un document despre tine, sunt cei care zâmbesc şi spun <vai de mine, dar ce suferi>. Adică de regulă cele mai crunte războaie sunt cele între fraţi, nu între duşmani”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 3 - Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD

„Este domnul Marcel Ciolacu care încă suportă… deci are mai multe probleme, una este să obţină o dată Congresul ăla, deocamdată văd că l-a amânat... Păi nu, aia cu coronavirus era cu cântec, apoi a zis nu 14 că nu are sala, nu găsea sala, acum e 21, probabil că tot amână şi pentru a obţine un succes la CCR cu acea ordonanţă de urgenţă, nu îmi dau seama dacă reuşeşte să aibă o singură moţiune...Nu, a spus şi el nu, nu are cum. Ştiu numai că e un asalt pe moţiunea lui, mai rău decât... ar trebui să aranjeze şi el cu cineva să facă o moţiune, dar nu cred că poate să facă”, a declarat Ion Cristoiu.

Locul 2 - Ludovic Orban, premier interimar, liderul PNL

„Pe locul doi este domnul Ludovic Orban care totuşi i-a ieşit până acum, adică a reuşit să rămână strălucitor în condiţiile în care normal ar fi fost să ne uităm la Florin Cîţu. Păi acum de unde să ştiu că limitele lipsei de bărbăţie ajung până acolo, încerc şi eu să judec pe oameni, minim bărbaţi, adică de unde să îmi dau eu seama, când aude că sunt lingvist la televizor, fuge pentru că i-a zis şeful lui Ludovic Orban să nu cumva să ...”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 1 - Florin Cîţu, premier desemnat

„Este domnul Florin Cîţu, premier desemnat, va reuşi performanţa unică, probabil că o să pice, să fie premier desemnat fără ca noi să ştim, va fi o premieră unică, dar după părerea mea nu va mai prinde un alt guvern după anticipate ca ministru pentru că... adică mai aveam până acum iluzii, avea cea mai mare şansă, nimeni nu spunea să îl înjure pe Orban, dar nu ştiu. Deci înţelegeţi că nu acceptă nici interviuri? Şi care e ministru, care înţeleg că vine din privat, adică faptul că el nu vrea şi el vrea să ajungă să pice şi noi nici să nu ştim că a picat (...) Vrea să treacă atât de neobservat încât noi nici nu vom şti şi probabil istoricii viitorului când vor vedea acolo că a fost domnul Cîţu desemnat, vor zice "dar când dracu"? Vor trebui să caute documente mai rău decât caut eu (...) uneori am şi eu limite. Nu credeam că slugărnicia şi lipsa de bărbăţie poate să fie atât de nelimitată, este. Şi cred că a doua zi după ce pică se îmbată de bucurie că a scăpat de... şi nu îl mai suspectează domnul Ludovic Orban că vrea să îi ia locul”, a explicat jurnalistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici