Gândurile lui Cristoiu: Traian Băsescu e fiară. Circulă o legendă că marinarii l-au spânzurat cu capul în jos pe navă

  • Ion Cristoiu: Traian Băsescu este cel mai primejdios politician pentru adversarii politici. Cei de la PNL au făcut o greşeală uriaşă. L-au subestimat pe Traian Băsescu este un politician înnăscut şi să te ferească Dumnezeu să-l ai adversar
  • Ion Cristoiu: Nimic nu-i mai rău pentru adversarii lui Traian Băsescu decât să-l înghesuie. Traian Băsescu nu e Dan Barna, şi nici Violeta Alexandru şi nici măcar Klaus Iohannis, care se sperie de orice adiere. Nu, e tipul scorpion
  • Ion Cristoiu: Această chestiune cu PDL este una din manevrele lui, la care nu te aştepţi. Prin asta, Traian Băsescu a dat un semnal tuturor nemulţumiţilor din fostul PDL care acum sunt trecuţi pe linie moartă
27529 afișări

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că propunerea lui Traian Băsescu ca PMP să devină PDL şi Ludovic Orban să-i cedeze numele fostului său partid reprezintă un semnal dat pedeliştilor nemulţumiţi din PNL, traşi pe linie moartă după fuziunea din 2014.

Ion Cristoiu este de părere că liberalii au făcut o greşeală imensă că l-au subestimat pe Traian Băsescu, lasând PMP în afara coaliţia dreptei pentru alegerile locale din Bucureşti.

“Traian Băsescu este cel mai primejdios politician pentru adversarii politici. Cei de la PNL au făcut o greşeală uriaşă. L-au subestimat pe Traian Băsescu este un politician înnăscut şi să te ferească Dumnezeu să-l ai adversar (…) Caracteristica lui Traian Băsescu este încăpăţânarea. El este scorpion (…) Circulă despre el o legendă că atunci când era pe vas a fost o revoltă şi l-au spânzurat ăia cu capul în jos şi el le spunea <când o să scap de aicea vă belesc pe toţi>. Nimic nu-i mai rău pentru adversarii lui Traian Băsescu decât să-l înghesuie. Traian Băsescu nu e Dan Barna, şi nici Violeta Alexandru şi nici măcar Klaus Iohannis, care se sperie de orice adiere. Nu, e tipul scorpion, cu cât îi atingi demnitatea cu atât devine mai fiară. Şi, în plus, este şi foarte talentat”, a susţinut publicistul.

Ion Cristoiu îl acuză pe fostul lider al PDL, Vasile Blaga,  că a vândut partidul PNL, existând în interiorul acestuia o grupare de nemulţumiţi căruia Traian Băsescu a vrut să le dea un semnal.

“Această chestiune cu PDL este una din manevrele lui, la care nu te aştepţi. Şi nu e lipsită de importanţă. Dl Vasile Blaga ar trebui să facă puşcărie, nu pentru afacerile alea cu corupţia, ci pentru că distrus un partid, PD-L. Pentru că a avut eşec la alegerile din 2014, Blaga a vândut partidul PNL ca să se salveze el. Este inimaginabil ca un partid, PDL, care a fost de două ori partid de guvernământ, a dat de două ori preşedinte să piară cu sediu cu tot. În interiorul acestui PNL există o grupare care are nostalgia unui partid numit PDL. Nu ştiu dacă din punct de vedere practic se poate  recăpăta denumirea PDL în loc de PMP, dar prin asta Traian Băsescu a dat un semnal tuturor nemulţumiţilor din fostul PDL care acum sunt trecuţi pe linie moartă”, a explicat publicistul.

Ion Cristoiu crede că această mutare a lui Traian Băsescu ar trebui să-i îngrijoreze pe liberali pentru că fostul preşedinte e greu de speriat, fiind politician în adevăratul sens al cuvântului.

“Este o mişcare care trebuie să fie îngrijorătoare pentru PNL pentru că nu ştiu ce a fost în capul lui Klaus Iohannis sau Ludovic Orban. Traian Băsescu a rezistat la două suspendări, a făcut faţă la două alegeri cumplite, grele. La ultima suspendare a supravieţuit ca prin miracol. Un om care are atâtea bătălii, atâtea cicatrici este foarte greu să vii să-l sperii acum cu Udrea sau chiar şi cu dosarul de la CNSAS (…) Momentul Traian Băsescu este foarte important pentru politica românescă pentru că avem deja imaginea a ceea ce înseamnă politician român. Uitaţi-vă la ceilalţi”, a mai spus publicistul.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici