Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS şi Mediafax

  • • Iulian Cristache: Din păcate, la acest ordin nu am fost consultaţi, nu numai noi. Nu au fost consultaţi nici elevii, nici sindicatele. Deci niciun partener social nu a fost consultat. Noi am aflat de acest ordin, ştiam că se lucrează în laboratoarele celor două ministere, dar nu au vrut să ni-l dea nici măcar cu 24-48 de ore înainte.
  • • Iulian Cristache: Principala obiecţie este că în momentul în care se trece în online, şcoala nu mai are obligativitatea să predea în online. Adică şcoala nu se mai obligă faţă de copil să deschidă calculatorul şi camerele din clasă. Poate să îi predea alternativ. Adică profesorul să ia telefonul, să facă poza cu lecţia şi să spună: tu, Cristache Iulian, pune mâna şi învaţă.
  • • Iulian Cristache: Cred că noi nu realizăm ce înseamnă o testare la nivelul unei unităţi de învăţământ. Dacă te apuci să testezi 800 de copii, un test rapid înseamnă 5-10-15 minute. În primul rând, nu ai personal şi nici timp. Începi cu ei dimineaţa şi probabil că termini a doua zi.
544 afișări
Imaginea articolului Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS şi Mediafax

Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS şi Mediafax

Sâmbătă, 4 septembrie, Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cum poate ajuta Federaţia instituţiile de învământ? Care sunt nemulţumirile Federaţiei privind Ordinul comun al Ministerului Educaţiei şi al Sănătăţii privind începerea noului an şcolar? Ce reproşează Ministerului Educaţiei în privinţa învăţământului online? De ce a apărut o adevărată industrie a meditaţiilor şi cum poate fi combătută? Ce e de făcut pentru atragerea unei noi generaţii de profesori pentru a preveni dispariţia unor materii în şcoli? E nevoie de educaţie sexuală în şcoli? Dar de o nouă Lege a Educaţiei?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici