Topul Săptămânii realizat de Ion Cristoiu. Preşedintele Klaus Iohannis ocupă primul loc

În Topul Săptămânii realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de preşedintele Klaus Iohannis, iar locul 5 de Gabriela Firea, ministrul Familiei şi Tineretului.

17629 afișări
Imaginea articolului Topul Săptămânii realizat de Ion Cristoiu. Preşedintele Klaus Iohannis ocupă primul loc

Topul Săptămânii realizat de Ion Cristoiu. Preşedintele Klaus Iohannis ocupă primul loc

  • Locul 5- Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse

„A primit un minister pentru care chiar eu o invidiez, ministerul Familiei. Din audieri, am impresia că e nu e conştientă că acest minister, tocmai pentru că e un minister al Familiei, poate să fie o rampă de lansare. Ea a suferit că nu e şi vicepremier... nu am văzut la audieri. E un minister nou(...) trebuie rezolvată problema unităţii familiei. Avem foarte mulţi copii ai căror părinţi sunt în străinătate. Adică ea putea să anunţe că statul le dă sâmbăta internet gratuit. Familia nu se reduce nu numai la natalitate şi nu numai la cuplu, ci şi la viaţa de familie (...) ea ar trebui să se preocupe de femeia care lucrează... E un minister în care poţi să faci ceva tocmai pentru că al familiei, are şi o nuanţă din asta suveranistă. Cred că totul porneşte de la faptul că ea crede că e un minister lipsit de importanţă şi că mult mai bine era dacă ea era la I0nterne. Nu-i adevărat. Cea mai bună gazetă e aia nouă.”

  • Locul 4- Anca Dragu, senator USR, fost preşedinte al Senatului

„Ne-a spus că USR face un altfel de politică. Ea trebuia să demisioneze de la preşedinţia Senatului. Faptul că s-a cramponat de funcţie, spre deosebire de Crin Antonescu, în 2014,care a plecat de la Senat în momentul în care s-a rupt coaliţia. USL nu a mai funcţionat şi a rămas la guvernare PD, el a plecat. Aşa trebuia să facă şi ea dacă e un altfel de politică. Mai avea un pic şi se lega cu lanţuri de fotoliu.”

  • Locul 3- Dan Barna, vicepreşedinte al USR

„A anunţat că vrea să facă un pol liberal, să ia USR locul PNL.  Electoratul lor e proletariatul digital. Ei nu au înţeles. Electoratul USR nu are nicio treabă cu liberalii. Electoratul lor sunt cei de la multinaţionale, stau cu chirie, dacă au o maşină, nu au o proprietate. E o mişcare greşită. În această perioadă nu şi-au găsit încă locul. Şi acum, când lumea vrea guvern stabil, nu vii şi spui nu e bine. Stai liniştit şi aştepţi când o fi.”

  • Locul 2- Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii

„Spre surpriza mea plăcută, a fost bun. A venit acum şi a pus capăt unei aberaţii. Domnul Raed Arafat este secretar de stat la Interne. Administrarea pandemiei o face Ministerul Sănătăţii. Dl. Rafila a preluat comunicarea. Comunicarea în pandemie nu o face Raed Arafat, care oricum era nesuferit. Cred că o s-l elibereze din funcţie pe Raed Arafat Klaus Iohannis şi îl foloseşte pe dl. Rafila. Mult timp a vrut Klaus Iohannis. Nu trebuie să-l elibereze, trebuie să-l lase cu ce avea până acum. Raed Arafat a profitat de faptul că premierul, preşedintele, ministrul Sănătăţii s-au retras şi a luat el locul. Nimeni nu spune că trebuie să-l dea afară. Numai că nu avea treabă cu admnistrarea pandemiei. Este secretar de stat la Interne. El organizează să vină salvările. Administrează pompierii pandemia?!?”

  • Locul 1- Klaus Iohannis, preşedintele României

„A devenit ciuca bătăilor, a înjurăturilor. E de admirat că lui puţin îi pasă, din punctul ăsta de vedere. Există două explicaţii. El a făurit această coaliţie. E că, aşa cum spune lumea,  a vrut să supravieţuiască sau poate că şi-a dat seama, şi atunci are aplauzele mele, că România trebuie resetată. Nu ai cum decât cu o asemenea majoritate. Şi cred în asta pentru că în momentul în care s-a pus problema plecării UDMR, care are 30 de locuri, totuşi PSD şi PNL puteau asigura majoritate, Ciolacu care e în înţelegere  cu UDMR, a zis că nu. Deci atenţie , avem o coaliţie în premieră, pentru că avem aproape un guvern de uniune naţională. Cât sunt ăia de la USR? 80. Şi ăilalţi câţi sunt? 300 şi ceva. Adică ai o majoritate covârşitoare.”

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici