Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

24 afișări

Video Mai mulţi ciobani pichetează Ministerul Agriculturii/ Daea: Solicitarea oierilor nu poate fi îndeplinită | FOTO, VIDEO

„Am vrut să îi arătăm domnului ministru, eu i-am explicat de mai multe ori, de la un timp nu a mai vrut să mă asculte, ştiind ce se întâmplă. Am venit cu doi berbeci. Unul este normal, fără acel certificat de origine, iar celălalt este berbec cu certificat de origine. Au aceeaşi vârstă, trei ani. Crescuţi amandoi în zonă de câmpie, unul la Oradea, iar celălalt la Timişoara. Agenţia Naţională pentru Zootehnie, prin programul de ameliorare, spune că prin berbecul mai mic poţi face mai mare performanţă decât celălalt şi te obligă să cumpere berbeci cu certificate de subvenţie, dacă vrei să încasezi acea subvenţie, acel sprijin cuplat din zotehnie”, a declarat Dănuleţu Gheorghe, oier din Sibiu cu 2.000 de animale.

Pensionarii protestează în Piaţa Victoriei. Vor pensiile majorate cu 45% | VIDEO

Pensionarii protestează faţă de demersurile Guvernului, căruia îi reproşează că în Legea pensiilor nu este prevăzută creşterea pensiilor cu 45%, aşa cum, spun ei, li s-a promis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici