Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

79 afișări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat pentru MEDIAFAX, că a trimis corpul de control la Craiova, pentru a verifica modul în care a acţionat ambulanţa în cazul lui Ilie Balaci. Pintea a mai spus că familia a fost cea care a semnalat anumite suspiciuni. 

Patru consilieri generali au fost excluşi din partid de Conducerea PSD Sector 5 „pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetăţenilor”. Recent, liderul organizaţiei, Daniel Florea, ceruse în CExN acelaşi lucru şi pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Angajaţii Administraţiei Străzilor din Capitală au intrat, azi, de la ora 10.00, într-o grevă spontană, la sediul instituţiei, deoarece sunt nemulţumiţi de decizia Municipalităţii de a desfiinţa instituţia la care lucrează. Pe timpul grevei nu se vor face intervenţii în teren.

Lucrări de întreţinere se desfăşoară azi pe autostrada Autostrada Soarelui, astfel că sunt restricţii de circulaţie. Potrivit Infotrafic, restricţii vor fi pe sensul către Constanţa, în zona localităţii ilfovene Cernica, pe sensul către Bucureşti, între localităţile constănţene Murfatlar şi Cernavodă. Lucrările de pe sensul spre Constanţa se vor încheia în jurul orei 17.00, iar cele de pe sensul către Capitală în jurul orei 18.30.

Arabia Saudită a catalogat uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi în consulatul saudit de la Istanbul ca fiind "o greşeală uriaşă şi gravă" şi a reiterate că prinţul moştenitor Mohammad bin Salman nu a fost implicat în acest incident, informează Reuters

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici