Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

108 afișări

Prima ambulanţă a ajuns acasă la familia lui Ilie Balaci după 8 minute de la apel, iar a doua după 37 de minute. Conducerea Ambulanţei Dolj spune că a acţionat conform normelor şi nu ar fi putut face nimic în plus. Asta în condiţiile în care Ministrul Sănătăţii cere o anchetă la instituţia medicală din Dolj.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa mâine, la Strasbourg, la dezbaterea organizată de Parlamentul European (PE) privind viitorul Uniunii Europene. În cadrul acesteia va susţine o alocuţiune referitoare la viziunea României privind viitorul UE.

Comisia Europeană a transmis că va prezenta o analiză detaliată în raportul MCV pe data de 13 noiembrie despre modificarea legislaţiei în domeniul justiţiei. Raportul va tine cont şi de cele două avize ale Comisiei de la Veneţia pe Legile justiţiei şi Codurile penale.

Mai mulţi tineri au montat un banner uriaş pe o insula formată pe Dunăre, ei inscripţionând mesajul „Sex, drugs & păcănele”. Protestul este faţă de viceprimarul oraşului, Picu Apostol Roman, care a spus că turiştii sunt atraşi în oraşele port de aceste lucruri.

Preţul pâinii ar putea să crească între 15-20% până în decembrie, influenţat de producţia grâului din acest an, care în unele zone ale ţării a fost afectată de vremea capricioasă. Semnalul de alarmă este tras de Dragoş Frumosu, preşedintele Sindicatelor Federaţiei din Industria Alimentară.

Aproape 70% dintre angajaţii români din sectorul privat continuă să lucreze şi după încheierea programului, fie din pricina volumului mare de muncă, fie din dorinţa de a fi mai competitivi. Datele sunt cuprinse într-un studiu transmis azi de BestJobs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici