Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 15 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

404 afișări

Accident teribil în Bulgaria. Doi români şi-au pierdut viaţa în incidentul rutier produs pe un drum principal din Razgrad - Ruse. Un copil de 8 ani se află în comă la spital, a anunţat poliţia bulgară. În accident au fost implicate un camion şi un autoturism înmatriculate în România. Vina accidentului o poartă şoferul camionului, un tânăr de 23 de ani, bulgar, fără prea multă experienţă la volan.

Judecătoria Slatina va decide azi dacă Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, poate părăsi ţara împreună cu familia de români stabiliţi în Statele Unite ale Americii, care a adoptat-o. Reprezentanţii Judecătoriei Slatina au anunţat, vineri, că instanţa a primit dosarul de la Tribunalul Olt şi a fixat termen în data de 15 iulie.

Înscrierile pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019 încep azi, 15 iulie şi se încheie pe 19 iulie, potrivit calendarului Ministerului Educaţiei Naţionale. Probele din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 se vor desfăşura între 21 august şi 3 septembrie

CEx al PSD se reuneşte, azi, de la ora 12.00, la Parlament. Preşedintele partidului Viorica Dăncilă a afirmat că o temă abordată va fi remanierea care vizează opt ministere, printre care şi unele de la ALDE. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că ALDE îl va înlocui pe Teodor Meleşcanu de la MAE.

Poliţia de la Moscova a reţinut peste 25 de participanţi la un protest faţă de o decizie a autorităţii electorale care va face imposibilă participarea mai multor candidaţi ai opoziţiei la alegerile locale din capitală Rusiei, informează publicaţia Time. Aproximativ 1.000 de persoane au participat la manifestaţie, care nu a fost autorizată de autorităţi.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici