Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 5 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

163 afișări

Un turist canadian a fost atacat de un urs în Azuga, în timp ce dormea. Bărbatul în vârsta de 54 de ani era singur în cort, pe Valea Mărului. Potrivit medicilor acesta a fost zgâriat la mâna dreaptă şi a refuzat să fie transportat la spital.

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, în această dimineaţă, şi dus la IGPR pentru audieri, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. DIICOT a anunţat oficial, încă de luni, că Gheorghe Dincă va fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiştii IGPR şi examinat psihiatric.

Accident între o maşină de poliţie şi un autoturism. Şoferul unei maşini de poliţie, care se deplasa, în această dimineaţă pe Şoseaua Colentina din Capitală, pe linia de tramvai, cu semnalele acustice şi luminoase activate, s-a ciocnit de altă maşinp care se deplasa din sens opus şi a încercat să vireze la stânga.

Dan Barna i-a transmis premierului Viorica Dăncilă că dacă nu vine în Parlament pentru votul de încredere, Opoziţia va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului. USR îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis, totodată, să cheme partidele la discuţii pentru un acord de declanşare a anticipatelor.

O maşină încărcată cu explozibil a fost detonată în această dimineaţă în estul capitalei afgane Kabul, în apropierea zonei în care se află misiunile diplomatice străine, printre care ambasada Statelor Unite şi sediul misiunii NATO, au anunţat oficialii locali, citaţi de Associated Press.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici