Healthcare Trends. Când să mergi la medicul internist. Despre alimentanţia corectă şi starea de oboseală

  • De este important consultul unui medic internist?
  • Cum ne afectează munca de acasă?
  • Cum ne alimentăm corect când lucrăm de acasă: corect sau devenim dependenţi de frigider?
927 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends. Când să mergi la medicul internist. Despre alimentanţia corectă şi starea de oboseală

Elena Păcuraru, medic primar Medicină internă este invitata Healthcare Trends de vineri, o emisiune săptămânală pe teme medicale realizată de către MEDIAFAX în parteneriat cu Banca Transilvania - Divizia pentru medici. 

Medicu internist este de un real folos, mai ales când ai un cumul de simptome ce nu pot fi încadrate într-o anumită zonă. 

Pacienţii vin la medicul internist pentru o „imagine” totală şi un diagnostic clar, spune invitata.

Cum (ne) îmbolnăveşte munca de acasă

Munca de acasă presupune mai mult sedentarism, o realitate deja, în societatea actuală, iar de aici, ajungem să resimţim mai multă oboseală. Prin urmare, e vitală mişcarea fizică zilnic şi o hrănire corespunzătoare.
 
Păcuraru spune că e important să avem o pauză între mese sau gustări, de circa patru ore. Aceasta dă sfaturi şi despre cât ar trebui să mâncăm. 
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici