Healthcare Trends: Unde greşesc angajaţii care lucrează de acasă şi ajung la doctor cu dureri? O discuţie cu Dr. Lorant Ferent, Chiropractor la Chiromedical Cluj

  • Medicul Lorant Ferent îţi explică tot ce ai nevoie să ştii despre postura la birou şi protejarea sănătăţii coloanei vertebrale.
  • Specialistul a tratat peste 40.000 de pacienţi
1775 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends: Unde greşesc angajaţii care lucrează de acasă şi ajung la doctor cu dureri? O discuţie cu Dr. Lorant Ferent, Chiropractor la Chiromedical Cluj

Lorant Ferent, chiropractor - Chiromedical Cluj

Lorant Ferent, chiropractor, de la Chiromedical Cluj, este invitatul emisiunii Healthcare Trends, de vineri, ora 13:00 - un program săptămânal realizat de către Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania - Divizia pentru medici.  
 
Cu o experienţă de nouă ani în prevenirea şi tratarea problemelor coloanei vertebrale, medicul Lorant Ferent va prezenta principalele metode de protejare a sănătăţii coloanei vertebrale, în contextul în care, mulţi angajaţi, fie că lucrează la birou sau remote, de acasă, stau ore în şir aşezaţi, în faţa unui monitor.
 
 
Specialistul va oferi o serie de sfaturi pentru angajaţii care lucrează de acasă, cum ar fi poziţionarea monitorului, intervalul pentru pauzele de lucru exerciţii practice pentru ca aceştia să nu aibă probleme cu coloană vertebrală, sau, în cazul celor care au deja afecţiuni, să nu se agraveze.
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici