HOROSCOP 1 decembrie: Mercur intră în Săgetător. Aceste zodii tind să îşi asume riscuri prea mari

  • După un tranzit prelungit prin Scorpion, Mercur schimbă azi semnul şi ajunge în Săgetător, zodia exilului său diurn, unde va sta până în 21 decembrie.
  • Din nou, sunt vizate cu precădere zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), care trebuie să îşi regleze mai bine entuziasmul, să nu rişte fără să se documenteze dinainte la ce anume se expun.
20020 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 decembrie: Mercur intră în Săgetător. Aceste zodii tind să îşi asume riscuri prea mari

HOROSCOP 1 decembrie Berbec

Mercur se mută azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, birocraţiei şi călătoriilor, semn că aceste aspecte te vor preocupa destul de mult în săptămânile care urmează. Acest nou tranzit îţi va da multe teme de gândire, atât din punct de vedere practic, în sensul în care se rezolvă nişte probleme legate de o documentaţie, de un dosar pe care trebuie să îl depui în vederea obţinerii unei aprobări sau a unei atestări, dar şi de ordin mental, pentru că toate experienţele din următoarea perioadă te vor învăţa lucruri noi despre tine, despre capacitatea ta de a te adapta.

 

HOROSCOP 1 decembrie Taur

Mercur ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să vorbeşti cu cei cu care lucrezi şi/ sau cu partenerul de viaţă care este starea finanţelor voastre comune, cum ar fi cel mai bine să le gestionaţi în perioada următoare şi cum anume le-aţi putea valorifica în cazul în care vreţi să faceţi nişte investiţii. Perspectiva asumării anumitor riscuri poate fi greu de rezistat, dar trebuie să fiţi atenţi şi să potoliţi unul altuia avântul din acest punct de vedere.

HOROSCOP 1 decembrie Gemeni 

Mercur progresează azi în casa relaţiilor din harta ta solară, motiv pentru care trebuie să lucrezi în perioada următoare la modul în care comunici cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Trebuie să încerci să dai dovadă de o deschidere mai mare în ceea ce îi priveşte, să construiţi strategii de acţiune bazate pe viziuni şi principii comune. În caz contrar, ai putea constata faptul că se bate pasul pe loc sau regresaţi în puncte esenţiale, fără de care relaţia voastră nu poate evolua la potenţialul de care este capabil(ă). Lucrează mai mult la acest aspect şi rezultatele vor apărea cât de curând. Fii deschis(ă) şi cu tact.

HOROSCOP 1 decembrie Rac

Mercur intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi evaluezi stilul de viaţă şi alimentaţie, respectiv etica profesională. Dacă este un dezechilibru între acestea, vei face mai greu faţă decât în mod normal stresului, iar asta se va vedea din modul în care gestionezi treburile la serviciu. Pe de altă parte, s-ar putea să comunici mai bine cu colegii de la locul de muncă sau mai mult. În orice caz, asta vă ajută să vă reglaţi mai bine din mers, să clarificaţi nelămuriri înainte ca acestea să se transforme în erori.

HOROSCOP 1 decembrie Leu

Mercur migrează astăzi în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, iar asta ar trebui să te încurajeze să vorbeşti mai mult cu partenerul de viaţă şi cei mici, să încercaţi să profitaţi de timpul mai mult petrecut împreună în această perioadă. În anumite momente, este drept că ai putea simţi nevoia momentelor de singurătate, în care să îţi vezi de hobby-uri şi pasiuni, dar le poţi face loc în program fără să dai senzaţia că te izolezi sau că sacrifici agenda cu familia în favoarea preocupărilor care îţi aduc doar ţie satisfacţie. Încearcă să găseşti un echilibru.

HOROSCOP 1 decembrie Fecioară

Mercur poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei comunica mai bine cu cei dragi în următoarea perioadă. Acest tranzit al lui Mercur vă îndeamnă să petreceţi timp de calitate împreună, să aduceţi în discuţie subiecte care vă pot ajuta să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt. Nu este exclus ca, de ceva vreme încoace, să îţi fi fost destul de greu de înţeles care sunt resorturilor lor interioare, ce anume îi face să gândească şi să acţioneze aşa cum o fac de obicei. Cu această ocazie, poate îţi răspunzi la unele întrebări.

HOROSCOP 1 decembrie Balanţă

Mercur îşi face azi apariţia în casa comunicării din horoscopul tău general, iar asta denotă faptul că abilităţile tale de expresie şi cele sociale se potenţează în perioada care urmează. Ştii când să vorbeşti şi când să taci, când să forţezi puţin limitele şi când să laşi de la tine pentru ca discuţia să evolueze în direcţia dorită. Asta îţi dă un avantaj în cadrul negocierilor sau a altor situaţii în care trebuie să comunici, să îţi expui punctul de vedere şi să convingi că acela este cel mai bun. Profită deci de oportunitate să atragi şansa de partea ta.

HOROSCOP 1 decembrie Scorpion

Mercur îşi face astăzi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general. Asta ar putea însemna că, în săptămânile următoare, intri în posesia unor ponturi sau informaţii cu privire la nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Sau poate că reuşeşti să ţii o evidenţă mai clară a bugetului, ceea ce te va ajuta să reduci unele cheltuieli şi deci să te bucuri de un buget mai stabil. În orice caz, cert este că te vei descurca mai bine din punct de vedere financiar, iar asta se cunoaşte.

HOROSCOP 1 decembrie Săgetător

Mercur ajunge azi în chiar semnul naşterii tale, îmbunătăţindu-ţi abilităţile de comunicare şi prin extensie, încrederea de sine. Ştii cum să te faci înţeles(asă), cum să transmiţi ideile în cea mai bună formă posibilă pentru a obţine reacţia pe care o aştepţi din partea celor din jur. Pe de altă parte, există riscul să te aventurezi prea departe cu teoriile şi viziunile pe care le lansezi, să te îndepărtezi prea mult de la o perspectivă comună pe care o ai cu cei din jurul tău. Ideile tale ar putea fi văzute ca deviind prea mult de la ceva deja cunoscut.

HOROSCOP 1 decembrie Capricorn

Mercur intră astăzi în casa subconştientului din harta ta solară, iar asta te-ar putea face să gândeşti prea mult în anumite situaţii, să încerci să îţi explici raţional lucruri care nu pot fi înţelese aşa, ci trebuie procesate emoţional. De asemenea, trebuie să ai grijă la tendinţa de a emite păreri sau judecăţi de valoare fără a avea parte de o imagine corectă a evenimentelor, bazându-te doar pe sentimente. Poţi ajunge să ţii cu dinţii astfel de principii şi valori în privinţa cărora ai putea fi mai lax(ă) uneori, mai ales atunci când implică să ratezi unele oportunităţi foarte tentante.

HOROSCOP 1 decembrie Vărsător

Mercur poposeşte azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce te ajută să aduni şi să ţii lângă tine oameni care te inspiră, de la care ai ceva de învăţat, care te pot ajuta material sau cu sfaturi să-ţi transformi visurile în realitate, să îţi extinzi nişte iniţiative pe care le derulezi singur(ă) sau în care eşti implicat(ă) cu alte persoane. În consecinţă, se arată o perioadă bună în care să investeşti în viitor, să munceşti pentru realizarea unor obiective personale sau obiective. Vor apărea tot felul de oportunităţi în acest sens cât de curând.

HOROSCOP 1 decembrie Peşti

Mercur ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să comunici mai uşor cu superiorii, cu persoane importante din comunitatea ta, dar şi cu alţi factori de decizie importanţi la nivel social şi profesional. Asta te ajută să deschizi uşi care nu ţi-au fost accesibile până în prezent, să faci impresie bună în faţa unor persoane care te-ar putea ajuta să te afirmi pe planul muncii sau la nivel de comunicare. Aşadar, asigură-te că ai argumente imbatabile când propui un alt punct de vedere, când introduci o viziune cu care ceilalţi nu sunt familiari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici