HOROSCOP 10 decembrie. Surprize mici, care cad la ţanc. Poate fi vorba de sume de bani importante

Luna din Peşti aderă azi la un sextil armonios cu Uranus retrograd din Taur, semn de surprize mici, dar plăcute pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Nu este exclus ca ele să fie facilitate chiar de aceste două categorii de zodii, unele pentru celelalte.

11121 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 decembrie. Surprize mici, care cad la ţanc. Poate fi vorba de sume de bani importante

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Berbec 

Te aşteaptă azi o zi liniştită, fără prea multe surprize. Cumva, intuiţia te ajută să îţi cam dai seama în ce direcţie urmează să o ia unele situaţii, proiecte sau planuri de viitor. Aşadar, dacă nu ai obiceiul să te opreşti şi să o asculţi prea des, acesta ar trebui să fie semnalul pentru tine că ai putea avea multe de câştigat dacă ai pleca mai des urechea la vocea ta interioară. În cazul altor nativi(e), ziua de azi ar putea fi despre unele persoane care îi/le ajută să iasă din bucluc, dintr-o situaţie pe care o credeau fără ieşire.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Taur  

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi şi priveşti cu optimism către ceea ce ai de făcut astăzi, dar şi către persoanele pe care le ai lângă tine. Ştii că-ţi vor oferi ajutorul lor la nevoie şi că lucrurile vor merge foarte bine. O astfel de mentalitate te va ajuta să faci faţă eventualelor urgenţe sau situaţii care nu fac parte din programul pe ziua de astăzi. Încearcă să îţi păstrezi această stare pozitivă şi în zilele de weekend, când vei avea mai mult timp să faci lucruri care îţi aduc satisfacţiile pe care le meriţi şi ţi le doreşti.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Gemeni 

S-ar putea ca cineva de la locul de muncă să te ajute astăzi să ieşi dintr-o situaţie pe care o credeai fără ieşire. Sau poate că tu eşti cel(a) care face nişte analogii cu situaţii din trecut şi care reuşeşte să îi rezolve unei alte persoane o problemă importantă. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai parte de o zi productivă la locul de muncă, dar şi de una care îţi demonstrează că faptele bune pe care le-ai făcut până în prezent nu au trecut neobservat de cei din jurul tău. Pentru orice serviciu, va veni o răsplată cândva.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Rac  

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care privesc cu optimism către viitor. În plus, dacă activezi în cadrul unui proiect cu prieteni sau colaboratori, această zi vă surprinde pe aceeaşi lungime de undă, prilej numai bun să readuceţi în discuţie subiecte care au stârnit tensiuni în trecut şi în raport de care nu aţi ajuns la o concluzie. Ai multe de învăţat şi ei de la tine, dar dacă lăsaţi diferenţele să iasă prea multă în evidenţă, veţi pierde oportunităţile de a face schimb de experienţă şi de a vă pune cu toţii amprenta pe proiectele din această perioadă.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Leu

  La locul de muncă, reuşeşti să faci cu bine faţă aşteptărilor din partea superiorilor, dar şi responsabilităţilor pe care le ai la locul de muncă. În plus, este o zi benefică pentru nativii(ele) implicaţi(te) în colaborări, căci se menţine un raport de forţe egal între tine şi ceilalţi, ceea ce nu permite să se ajungă la discuţii în contradictoriu ori la competiţie neloială între voi. Aşadar, caută să cultivi această formă de interacţiune şi vei vedea că, în timp, va aduce şi mai multe beneficii, atât de ordin material, cât şi în ceea ce priveşte atmosfera de lucru în general.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Fecioară 

Eşti racordat(ă) pe aceeaşi frecvenţă cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi. Aveţi idei şi viziuni similare cu privire la proiectele pe care le aveţi împreună, ceea ce denotă faptul că vă va fi destul de uşor să ajungeţi la un consens cu privire la situaţii şi probleme care au generat dispute în trecut. De asemenea, dacă ai o relaţie cu cineva la distanţă sau cu o persoană de o altă religie şi/ sau naţionalitate, s-ar putea să apară unele veşti extrem de bune în legătură cu o posibile revedere, care va avea loc foarte curând.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Balanţă 

Cu toate că este vineri, pare că eşti într-o stare de spirit foarte bună. Acest lucru se vede mai ales în plan profesional, unde dai dovadă de un randament destul de ridicat. Astfel, s-ar putea ca, până la finalul zilei, să îţi termini nu doar treburile pe care le aveai programate pentru această zi a săptămânii, cât şi pe cele care au rămas restante din zilele trecute. Pe de altă parte, încearcă să nu neglijezi odihna, care ar trebui să primeze în faţa primelor planuri de weekend pe care ai putea fi tentat(ă) să ţi le faci în seara aceasta.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Scorpion  

Se anunţă o zi ideală pentru nativii(ele) acestui semn care intenţionează să petreacă mai mult timp cu familia şi/ sau să lucreze la relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Norocul îi/le urmează şi pe nativii(ele) care vor avea astăzi o întâlnire cu cineva care le-a stârnit interesul. Mai exact, s-ar putea să descopere că au mai multe lucruri în comun decât au crezut la început, că au preocupări similare care îi pot ajuta să se apropie şi mai mult. În plus, eşti creativ(ă) şi inspirat(ă), ceea ce te ajută mult dacă lucrezi într-un domeniu de activitate creativ.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Săgetător 

În cazul în care s-au tot adunat sarcini gospodăreşti de care nu ai avut timp să te ocupi, programul pe care îl ai astăzi îşi permite să recuperezi din progresul pe care nu ai apucat să îl faci în celelalte zile ale săptămânii. De asemenea, acesta este un prilej bun pentru a-i coagula şi pe cei dragi în jurul unui proiect casnic, care fie are legătură cu treburile tale în casă, fie este ceva cu totul diferit. În orice caz, cert este că ai o viziune similară cu cei dragi şi ambiţia de a uşura pe viitor unele îndatoriri casnice.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Capricorn 

Comunici astăzi foarte uşor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, iar acest lucru se datorează mai ales faptului că aveţi preocupări şi interese în comun. Pe de altă parte, atunci când vine vorba despre subiecte mai serioase, s-ar putea ca lucrurile să nu mai stea la fel de bine. Aşadar, încearcă să te bucuri de această atmosferă fără să aduci în discuţie subiecte care ar putea să fie mai bine gestionate într-o altă zi a săptămânii, când sunteţi cu toţii într-o altă dispoziţie şi cu o altă deschidere faţă de alte puncte de vedere decât cele ale voastre.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Vărsător

Se anunţă o zi ideală pentru nativii(ele) acestui semn care vor să facă investiţii acasă, fie că este vorba de nişte cumpărături alimentare sau care vizează produse de menaj, fie că vrei să cumperi ceva care să uşureze puţin nişte activităţi zilnice. Dacă simţi că ai dai peste o ofertă bună, dar fondurile de care dispui nu te ajută suficient, acum este o ocazie bună în care să pui mână de la mână cu cei dragi şi să faceţi o investiţie împreună. Veţi descoperi că aveţi cu toţii aceeaşi idee cu privire la cât de mult v-ar ajuta acel aceva.

HOROSCOP 10 decembrie 2021 - Peşti 

Eşti într-o dispoziţie foarte bună azi şi extrem de comunicativ(ă). Reuşeşti să te mulezi pe fiecare interlocutor de-ai tăi şi să îl faci să vadă lucrurile din punctul tău de vedere. Profită de această oportunitate pentru a aduce în discuţie, acasă ori la serviciu, subiecte pe care ai fost nevoit(ă) să le ignori multă vreme sau care au generat tensiuni în raport cu ceilalţi. De data aceasta, nu numai că menţii un dialog calm, dar reuşeşti până la finalul zilei să ajungi la o concluzie extrem de satisfăcătoare nu numai pentru tine, cât şi pentru celelalte persoane implicate în situaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici