HOROSCOP 11 decembrie 2021. O zi bună per ansamblu, dar cu pericole care bat la uşă. Vezi care zodii sunt vizate

Ziua de sâmbătă stă sub semnul conjuncţiei lui Venus cu Pluto. Lucrurile merg bine pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), dar pericolele le pasc la uşă.

2889 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 decembrie 2021. O zi bună per ansamblu, dar cu pericole care bat la uşă. Vezi care zodii sunt vizate

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Berbec  

Conjuncţia lui Venus cu Pluto se formează azi în casa statutului social din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că trebuie să fii foarte atent(ă) cum te porţi atunci când ieşi în societate şi mai ales, atunci când interacţionezi cu persoane în graţiile cărora vrei să intri. Într-adevăr, este o responsabilitate mare, deloc uşor de dus, dar dacă îţi joci cărţile cu atenţie, s-ar putea să obţii ceea ce îţi doreşti de la ei.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Taur

Conjuncţia lui Venus cu Pluto din casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar arată că s-ar putea să primeşti un sfat extraordinar de bun astăzi din partea unei persoane mai în vârstă, de la cineva pe care îl consideri un fel de mentor sau de la un om drag stabilit peste hotare. Ştii că-ţi va fi greu să renunţi la o anumită perspectivă de a vedea lucrurile, dar eşti conştient(ă) că rezultatele sună bine.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Gemeni 

Conjuncţia lui Venus cu Pluto din casa raporturilor de forţe din astrograma ta generală vorbeşte despre faptul că s-ar putea să fie greu să menţii un echilibru în relaţia cu partenerul de viaţă. Aveţi amândoi personalităţi foarte puternice, iar dacă de obicei reuşiţi să gestionaţi acest lucru destul de bine, s-ar putea ca ziua de azi să nu facă parte din această normă a dinamicii voastre relaţionale. Încearcă să îţi urmăreşti cu mare atenţie comportamentul.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Rac 

Conjuncţia lui Venus cu Pluto din casa relaţiilor din astrograma ta solară vorbeşte despre faptul că trebuie să acorzi mai multă atenţie astăzi modului în care interacţionezi cu partenerul de viaţă. În substratul discuţiilor voastre de azi, s-ar putea să percepi o tensiune pe care nu ţi-o poţi explica la o primă vedere. Din acest motiv, este foarte important să o gestionezi cu atenţie şi să vezi de unde anume se trage ea de fapt.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Leu 

Conjuncţia lui Venus cu Pluto se formează azi în casa sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să te concentrezi astăzi pe odihnă. Poate că ai alte activităţi în program sau nu ai vrea să iroseşti o zi de sâmbătă în faţa televizorului, pe canapea, dar trebuie să ţii cont de faptul că organismul tău are nevoie să se refacă şi că trebuie sau ar fi indicat să-i faci un asemenea hatâr.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Fecioară

Conjuncţia lui Venus cu Pluto ocupă astăzi casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că, în principiu, ai parte de o zi destul de fericită alături de cei dragi, cu excepţia momentelor când se vede clar că diferenţele care există între voi sunt destul de mari şi este mai greu decât de obicei să treceţi peste acest lucru. Aşadar, o idee bună ar fi eviţi subiectele de discuţie sensibile.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Balanţă 

Venus realizează azi o conjuncţie cu Pluto în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce denotă că, în ansamblu, lucrurile stau bine astăzi între tine şi acei dragi. Pe de altă parte, însă, există riscul să existe unele tensiuni nemanifestate între voi, care se pot manifesta în orice clipă. Aşadar, încearcă să laşi deoparte temele de discuţie care pot crea controverse şi caută să nu te laşi copleşită de provocările acestei prăpastiei între generaţii.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Scorpion  

Venus face azi o conjuncţie cu Pluto în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că dai astăzi dovadă de şarm în felul în care comunici, dar în acelaşi timp, există riscul ca pe unele persoane să nu le prea impresionezi ori să îşi formeze o părere despre tine care nu este conformă cu realitate. S-ar putea ca, atunci când nu îţi place cineva, să maschezi cam greu ceea ce simţi de fapt.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Săgetător 

Venus se întâlneşte azi cu Pluto în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă că, în principiu, îţi gestionezi bine finanţele şi, mai cu seamă, bugetul de care dispui în acest final de săptămână. Pe de altă parte, trebuie să fii conştient(ă) de faptul că mai ai de lucrat, că există tendinţe, astăzi inclusiv, de a sări peste ceea ce ţi-ai propus să cheltuieşti până la finalul acestei prime zile propriu-zise de weekend.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Capricorn 

Venus dă mâna azi cu Pluto în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă, pe de-o parte, mai mult şarm şi, pe de altă parte, un plus de mister. Este drept că nimeni nu-ţi poate rezista astăzi, dar în acelaşi timp, trebuie să fii mai atent(ă) decât de obicei la mesajele pe care le transmiţi, căci s-ar putea ca unele din ele să fie contradictorii. Aşadar, evită să laşi loc de interpretări în anumite momente.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Vărsător  

Venus şi Pluto se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te surprinzi astăzi gândindu-te la un fost partener sau la o situaţie din trecutul actualei relaţii în care eşti implicat(ă). În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre cineva din trecutul amoros care se întoarce în peisaj. Aşadar, trebuie să fii foarte atent(ă) ce decizii iei în acest context şi unde anume ar putea duce.

HOROSCOP 11 decembrie 2021 - Peşti

Venus şi Pluto îşi dau mâna în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca astăzi să ai parte de nişte momente plăcute alături de prieteni. Pe de altă parte, mocnesc nişte tensiuni între tine şi unii membri ai anturajului, ceea ce ar trebui să îţi dea de gândit în legătură cu modul în care ar fi cel mai bine să le gestionezi. În caz contrar, s-ar putea agrava mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici