HOROSCOP 12 IUNIE 2020: Zodiile cărora astrele le pregătesc şi astăzi provocări

HOROSCOP 12 IUNIE 2020. Luna din Peşti formează azi un careu cu Venus retrogradă din Gemeni, semn că astrele nu slăbesc zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) nici azi, pregătindu-le tot felul de provocări. Dacă se simt depăşiţi de situaţie, Peştii ar putea, de exemplu, să ceară ajutorul unui nativ de Pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn). Sextilul Lunii din Peşti cu Uranus din Taur îi ajută să colaboreze bine. La fel de bine lucrează împreună şi zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sub influenţa trigonului armonios al Lunii cu Mercur din Rac.

19801 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 IUNIE 2020: Zodiile cărora astrele le pregătesc şi astăzi provocări

HOROSCOP 12 IUNIE 2020: Zodiile cărora astrele le pregătesc şi astăzi provocări

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 BERBEC

În prima parte a zilei, caută să nu crezi toate veşile şi bârfele care circulă în jurul tău. Unele din ele încearcă deliberat să te inducă în eroare, iar alte sunt doar frânturi de informaţii, care te derutează fără să îţi dai seama. Concentrează-te mai bine pe ceea ce este sigur, palpabil. De exemplu, ar putea apărea oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Sau poate reuşeşti să amortizezi unele cheltuieli sau să le reduci. În orice caz, finalizezi ziua într-o notă pozitivă, semn că ai reuşit să discerni între ceea ce-i important şi ce nu.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 TAUR

Aceasta nu este ziua în care să mizezi totul pe o carte, fie că vorbim de o relaţie sau un proiect. Este de înţeles entuziasmul, dar încearcă să nu te arunci cu capul înainte, mai ales dacă riscurile sunt mari, iar garanţiile sunt aproape inexistente. Mai degrabă, caută să discuţi astăzi strategi, idei, viziuni. Lasă pe o dată ulterioară investiţiile sau alte tipuri de angajamente de la care nu mai poţi da înapoi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, colaborările şi proiectele au toate şansele de reuşită, dar există riscul să le lipsească finanţele pentru a le cutiva-n mod eficient.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 GEMENI

În prima parte a zilei, s-ar putea ca evenimentele de la serviciu să te copleşească. Poate fi vorba de presiuni la care eşti supus(ă) de către superiori sau doar gestionezi mai greu răspunderea care vine la pachet cu sarcinile ce ţi-au fost delegate. Cu toate că nu ţi-e uşor, încearcă să te ridici la înălţimea provocărilor. Menţine-ţi aproape şefii, iar ei te vor ajuta. De fapt, aceste responsabilităţi caută să îţi testeze rezistenţa şi capacitatea de a face faţă stresului, atuu-uri de care ai nevoie pentru a obţine poziţia la care aspiri. Iar până atunci, vei primi recompense pe măsură.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 RAC

Pentru tine, ziua nu începe în chiar cel mai bun mod. Eşti destul de abătut(ă), te raportezi la trecut şi priveşti fără prea mult optimism către viitor. Spre dup-amiază, revii însă la o stare mai bine. Este poate efectul unei conversaţii cu un prieten ori al entuziasmului cu privire la evoluţia unei colaborări sau a unui proiect. Se arată din ce în ce mai clar luminiţa de la capătul tunelului, fapt care te ajută să-ţi schimbi în bine perspectiva asupra lucrurilor. Aşadar, seara acestei zile te va surprinde într-o dispoziţie bună, mult mai încrezător(oare) în tine şi-n ce poţi realiza.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 LEU

Pare să te îngrijoreze destul de tare direcţia în care o iau anumite proiecte sau relaţii. Poate că s-au complicat anumite aspecte ori s-a dezechilibrat raportul de forţe între tine şi ceilalţi. În orice caz, pare să nu îţi place deloc unde vă îndreptaţi în acest moment. S-ar putea însă ca părerea ta să se schimbe de îndată ce îţi ajustezi optica, ce faci o schimbare în privinţa perspectivei din care priveşti lucrurile. Până la urmă, nu ai nimic de pierdut dacă eşti mai îngăduitor(oare), cu tine şi cu cei din jur. Universul va avea grijă de toate în final.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 FECIOARĂ

În cuplu şi/ sau în relaţia cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale, s-ar putea duce astăzi lupte aprige pentru putere. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, vorbim despre conflicte în toate regula, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), este vorba mai degrabă de o tensiune mocnită, care nu iese la suprafaţă, dar nici nu dispare prea uşor. Dacă faci eforturi şi schimbi unghiul din care priveşti lucrurile, concentrându-te pe ceea ce vă apropie în loc să vă despartă, vei observa că nu v-aţi depărtat chiar atât de mult unii de ceilalţi. Principiile şi obiectivele voastre sunt aceleaşi.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 BALANŢĂ

La serviciu, resimţi din plin săptămâna care tocmai ai trecut. Eşti destul de obosit(ă), iar nivelul de stres la care eşti supus(ă) este destul de mare. S-ar putea ca sarcinile care îţi sunt delegate să nu fie cu mult diferite de cele pe care le primeşti de obicei, dar cu toate acestea ţi-e greu să gestionezi volumul de muncă pe care îl ai. Vestea bună este însă că reuşeşti să te mobilizezi, să-ţi pui resursele interioare în slujba priorităţilor acestei zile. Aşa se face că, până diseară, reuşeşti să rezolvi, dacă nu toate treburile, măcar o mare parte din ele.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 SCORPION

În prima parte a zilei, se manifestă o serie de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este greu de identificat motivul acestei atmosfere încărcate, dar pe de altă parte, asta nu înseamnă că nu există cale de întoarcere, că lucrurile nu pot intra din nou pe făgaşul normal. S-ar putea să nici nu fie nevoie de prea multe eforturi pe acest plan; astrele anunţă o revenire la sentimente mai bune cândva pe dup-amiază. Profită de acest lucru pentru a-ţi face nişte planuri cu cei dragi spre seară. Ar fi păcat să îţi pierzi timpul liber certându-te.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Unele chestiuni casnice, locative sau domestice produc astăzi tensiuni în mediul familial. Poate că tu sau unul dintre apropiaţi a promis că va face lucruri pe care le-a tot amânat. Ori chiar nu a găsit o soluţie la o problemă pe care şi-a asumat că o va rezolva. Oricare ar fi situaţia, cert este că mai multe minţi gândesc mai bine decât una singură, iar mai multe seturi de mâini fac o treabă mai bună decât o persoană. Dacă tu te afli în postura de vinovat(ă), cere ajutorul, iar dacă altcineva este de vină, oferă sprijin. Aşa treceţi peste greutăţi.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 CAPRICORN

Azi e una din acele zile în care nu ţi se potrivesc deloc rutina sau activităţile care implică să urmezi o succesiune clară de etape. Dacă ai posibilitatea de a alege de care sarcini te ocupi astăzi, îndeletniceşte-te cu cele care-ţi dau libertate de acţiune, care-ţi pun în evidenţă creativitatea. Pe acestea le gestionezi mai uşor, iar la finalul zilei, te vor uimi până şi pe tine lucrurile pe care ai reuşit să le realizezi. În relaţia cu persoana iubită şi/ sau copiii, toate par să meargă ca pe roate. Acest lucru se datorează şi spontaneităţii pe care o afişezi.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Astăzi e o zi preilnică investiţiilor, dar doar dacă le faci cu cap. Astrele nu recomandă să faci achiziţii scumpe, care atentează la bugetul de care dispui, mai ales acum în prag de weekend. Ai putea, de exemplu, să te ocupi de amenajarea unui colţ uitat din spaţiul de locuit sau cumpără un obiect electrocasnic care crezi că ţi-ar uşura ţie sau celor dragi volumul de muncă în gospodărie. Familia se va arăta plăcut surprinsă de iniţiativa ta, mai ales că în felul acesta vă veţi bucura cu toţii de mai mult timp pentru lucrurile care chiar vă fac plăcere.

HOROSCOP 12 IUNIE 2020 PEŞTI

În raport cu familia, se sesizează azi nişte tensiuni. Cel mai probabil, ele pleacă de la diferenţele de mentalitate, care la rândul lor sunt produsul generaţiilor diferite din care faceţi parte. Acest lucru se deduce uşor din faptul că interacţionezi bine cu alte persoane de o vârstă mai apropiată de-a ta. Încearcă aşadar să dai dovadă de mai multă răbdare şi înţelegere în raport cu membrii familiei. În caz contrar, se va ajunge la disensiuni care nu vor duce la nimic concret. O atitudine asemănătoare, afişată în raport cu copiii, poate aduce şi în acest caz mai multe rezultate pozitive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici