HOROSCOP 14 decembrie. Aceste zodii sunt pe val. Apar azi oportunităţi pentru ele, inclusiv de ordin financiar

Luna intră azi în Taur, de unde îi trimite un trigon armonios lui Mercur din Capricorn. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt şi azi pe val, având şansa de a se întâlni cu unele oportunităţi extrem de importante.

11787 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 decembrie. Aceste zodii sunt pe val. Apar azi oportunităţi pentru ele, inclusiv de ordin financiar

HOROSCOP 14 decembrie. Aceste zodii sunt pe val. Apar azi oportunităţi pentru ele, inclusiv de ordin financiar

HOROSCOP 14 decembrie - Berbec 

Luna intră azi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că o bună parte din atenţia ta se îndreaptă azi în direcţia finanţelor. Acest lucru s-ar putea datora şi faptului că întâlneşti o oportunitate de suplimentare a veniturilor la locul de muncă, cel mai probabil sub forma unui proiect suplimentar ori a unei activităţi extraprofesionale în domeniul tău de activitate şi/ sau împreună cu unul din superiori. Oricare-i situaţia, cert este că vei pune cât de curând mâna pe un plus de bani care îţi va prinde extrem de bine atunci când te aştepţi mai puţin.

HOROSCOP 14 decembrie - Taur 

Luna poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de energie şi încredere în propria persoană. Acestea se vor manifesta mai ales în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, care simt că s-a schimbat ceva în bine pentru tine. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi lipsească azi simţul practic, în sensul în care nu ai un randament prea ridicat şi îţi vine greu să te ţii de protocoale sau de treburi care necesită să urmezi îndeaproape un plan. Aşadar, caută să te ocupi azi de acele lucruri care necesită multă inventivitate.

HOROSCOP 14 decembrie - Gemeni

Luna ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt care te face să te gândeşti la trecut, la întâmplări sau persoane care au avut o influenţă mai bună sau mai puţin bună asupra modului în care unele lucruri au evoluat în viaţa ta. Din acest motiv, s-ar putea să nu fii prea vorbăreţ(aţă) azi, dar nici să nu faci prea uşor faţă presiunilor unui grup prea numeros. Aşadar, astăzi s-ar putea să ai parte de momente foarte plăcute alături de cei dragi în familie sau chiar de unul(a) singur(ă). Uneori ai nevoie şi de un astfel de program.

HOROSCOP 14 decembrie - Rac

Luna poposeşte astăzi în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor, ceea ce înseamnă că eforturile tale s-ar putea să se îndrepte azi în direcţia proiectelor pe care le ai în derulare sau la care te gândeşti în această perioadă. În raport cu prietenii, s-ar putea să ai azi o zi bună, în sensul în care sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar şi c-ai putea cunoaşte persoane cu care ai idealuri şi viziuni similare. În orice caz, este clar faptul că trebuie să te concentrezi mai mult pe viitor şi pe cei care merită să fie în el.

HOROSCOP 14 decembrie - Leu

Luna progresează azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că interacţionezi eficient cu superiorii şi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. În plus, ai un nivel de randament destul de ridicat, ceea ce îţi permite să duci multe treburi la bun sfârşit, dar şi să te promovezi cu succes prin intermediul sarcinilor pe care reuşeşti să le finalizezi azi. În ceea ce priveşte viaţa personală, astrele nu ne oferă prea multe indicii, dar acesta nu este neapărat un semn rău. Ai mai multă libertate de acţiune, de a lua decizii care să te avantajeze.

HOROSCOP 14 decembrie - Fecioară 

Luna ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, ceea ce poate însemna că primeşti azi unele lecţii de viaţă importante, că faci progrese în ceea ce priveşte planurile de vacanţă ori că te pregăteşti pentru un examen important. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre procese birocratice prin care vor trece azi şi care ne pregătesc unele provocări destul de mari. Oricare ar fi situaţia, este clar că multe din experienţele de azi pot fi foarte importante pentru tine pe viitor, atât la nivel personal, cât şi profesional.

HOROSCOP 14 decembrie - Balanţă

Luna îşi face azi apariţia în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că discuţiile pe care le porţi astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi s-ar putea să ajungă la dimensiunea financiară mai devreme sau mai târziu. Vestea bună este că acest tranzit construieşte contextul astral potrivit pentru a ajunge la un consens cu cei dragi din familie cu privire la o investiţie sau la modul în care se vor utiliza cât de curând fonduri de care dispuneţi la comun. S-ar părea că vă doriţi să achizionaţi fix aceleaşi lucruri în casă.

HOROSCOP 14 decembrie - Scorpion 

Luna îşi face azi intrarea în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că se pune azi accentul pe modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau persoanele de la locul de muncă. În principiu, lucrurile merg bine în raport cu ei, mai ales că aceeaşi Lună face aspecte armonioase, care denotă faptul că eşti pe aceeaşi lungime de undă atât cu persoana iubită, cât şi cu cei cu care lucrezi. Aşadar, se anunţă o zi bună la orizont pentru cei(le) care negociază astăzi diverse lucruri ori care sunt la început de drum cu actualul partener de viaţă.

HOROSCOP 14 decembrie - Săgetător

Luna ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar ptuea să te bucuri de un randament mai mare decât ieri. În plus, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat nu demult. Cel mai probabil, este vorba despre activităţi pe care le realizezi în afara locului tău de muncă, poate chiar într-un domeniu în care nu activezi de obicei. Este clar că începe să se contureze ceva într-un sector relativ nou în istoricul tău profesional, unul de viitor.

HOROSCOP 14 decembrie - Capricorn 

Luna îşi face apariţia azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că sunteţi în relaţii bune astăzi, că aveţi parte de momente frumoase împreună. Dacă nu a aparăut încă acel cineva în viaţa ta, s-ar putea să te bucuri astăzi de atenţia unei persoane pe care o găseşti interesantă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de hobby-uri, care le aduc nativilor(elor) acestui semn multe satisfacţii de ordin personal. S-ar putea ca, pe viitor, acestea să se dezvolte mai mult şi chiar să devină o afacere de suflet la un moment dat.

HOROSCOP 14 decembrie - Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, indicu cum că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi, iar diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate, uneori destul de vizibile şi deranjante, reprezintă azi un aspect care nu te preocupă prea mult. Ba mai mult, s-ar putea ca acest context astral armonios de azi să permită unele discuţii care au generat tensiuni în trecut sau pe care ţi-a fost teamă să le abordezi în trecut, de teamă că ar fi scos în evidenţă prăpastia între generaţii, conducând astfel la o ceartă extrem de aprinsă între voi.

HOROSCOP 14 decembrie - Peşti

Luna ajunge în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să constaţi că îţi este mai uşor să îţi adaptezi discursul la interlocutori, cu toate că unii dintre ei sunt foarte diferiţi faţă de tine. În plus, discuţiile pe care le ai cu ceilalţi s-ar putea să te ajute să îţi conturezi mai clar unele proiecte pe care ai vrea să le implementezi ori să le dezvolţi în perioada care urmează. Aşadar, este important să te laşi inspirat(ă) şi încuajat(ă) să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă nouă, cu care nu ai mai cochetat până în prezent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici