HOROSCOP 15 ianuarie. Luna merge în gol. Aceste zodii trebuie să pună astăzi pauză unor proiecte

  • Luna tranzitează azi în gol semnul Vărsătorului, motiv pentru care se recomandă ca zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) să nu ia decizii cu bătaie lungă.
  • Aşteptarea e cea mai bună soluţie.
9215 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 ianuarie. Luna merge în gol. Aceste zodii trebuie să pună astăzi pauză unor proiecte

HOROSCOP 15 ianuarie - Berbec

Luna se mişcă azi în gol prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, iar asta denotă faptul că nu se anunţă zi tocmai bună în care să iei decizii cu bătaie lungă, despre planurile tale de viitor, proiecte de grup, colaborări sau prietenii. S-ar putea aşadar să iei unele decizii pripite sau nesustenabile, motiv pentru care ar fi mai indicat să aştepţi, să îţi iei un timp de gândire. Unele date s-ar putea schimba mâine sau cândva în zilele care urmează, iar tabloul va fi cu totul altul. Aşadar, se recomandă să ai mai multă răbdare azi.

HOROSCOP 15 ianuarie - Taur  

Cu Luna în casa carierei din horoscopul tău general, se întrevede o zi în care este indicat să nu operezi schimbări drastice în ceea ce priveşte atitudinea ta la serviciu şi nici în raport cu şefii. Ajustările pe care intenţionezi să le faci s-ar putea să nu fie cele mai potrivite, mai ales dacă nu ai analizat atent anumite situaţii. Din acest motiv, poate ar fi indicat să mai treci o dată prin filtrul raţiunii ceea ce vrei să faci. Asta este cu atât mai important cu cât alegerile care urmează vor influenţa mult parcursul tău în domeniul de activitate.

HOROSCOP 15 ianuarie - Gemeni  

Luna tranzitează azi în gol casa deplasărilor, a studiilor, a filozofiei de viaţă şi interacţiunii cu instituţiile publice. Te aşteaptă aşadar o zi plină, care va schimba ceva, neimportant la prima vedere, în ceea ce priveşte aceste aspecte. Ai grijă totuşi că s-ar putea să ai de-a face cu un efect de bulgăre în zilele următoare, dacă nu încerci să controlezi cum evoluează anumite lucruri. Încearcă să le ţii pe linia de plutire şi nu le pierde din ochi, mai ales dacă este vorba de o situaţie care poate fi pusă din nou mai greu pe făgaşul avantajos pentru tine.

HOROSCOP 15 ianuarie - Rac  

Luna progresează azi în gol prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, s-ar putea să aibă astăzi loc nişte evenimente cu risc în ceea ce priveşte finanţele pe care le deţineţi la comun şi/ sau pe care le-aţi câştigat împreună. Nu este deloc o zi bună să vorbiţi despre investiţii sau oportunităţi de suplimentare a veniturilor, căci s-ar putea ca discuţiile să nu conducă niciunde. Ba chiar rişti să ajungă la un punct de unde nu vă mai puteţi întoarce.

HOROSCOP 15 ianuarie - Leu

Luna se mişcă astăzi în gol prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, semn că deşi sunt prioritatea ta astăzi, s-ar putea să nu faci mari progrese în raport cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Unele discuţii bat pasul pe loc, altele nici nu sunt deschise, motiv pentru care rolul tău astăzi este de a menţine raportul dintre tine şi ei cam la acelaşi nivel. Lasă orgoliul la o parte, concentrează-te pe proiectele voastre comune şi nu arunca gaz pe foc dacă se ivesc situaţii care pot evolua într-o direcţie nepotrivită, complet dezavantajoasă vouă.

HOROSCOP 15 ianuarie - Fecioară

Luna se deplasează azi în gol prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, semn că nivelul de energie de care dai dovadă şi productivitatea pe care o arăţi nu este cea mai ridicată astăzi. Ar putea avea legătură cu faptul că este vineri astăzi, că simţi adierea de weekend sau mai degrabă este vorba de faptul că ai adunat o oboseală şi o surmenare care nu îţi permit să dai mai mult. În orice caz, nici nu este cazul să ceri de la tine mai mult decât poţi da. Riscul de a comite erori este foarte mare.

HOROSCOP 15 ianuarie - Balanţă 

Luna se mişcă azi în gol prin casa copiilor şi a iubirii, ceea ce poate face ca discuţiile pe care le porţi azi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii să nu evolueze în direcţia pe care ţi-ai imaginat-o sau chiar să nu ajungă la nicio concluzie, să se dovedească a fi fost timp pierdut pentru fiecare din voi. Oricum ar sta lucrurile, este clar că mai bine reiei anumite conversaţii cu o altă ocazie, în care aveţi cu toţii aceeaşi disponibilitate pentru a ajunge la o strategie comună în legătură cu situaţii care vă afectează pe toţi la fel.

HOROSCOP 15 ianuarie - Scorpion

Luna se deplasează azi în gol prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce poate determina ca unele discuţii cu rudele apropiate să decurgă greu. Sau poate rămân în coadă de peşte din pricina diferenţelor dintre tine şi ei. Din acest motiv, poate ar fi bine să laşi pe altă dată anumite conversaţii, mai ales dacă trebuie să se ajungă la un punct de vedere comun. De asemenea, nu se anunţă un context prea potrivit în care să demarezi lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare în propria locuinţă sau în cadrul unei alte proprietăţi care-ţi aparţine ţie sau familiei.

HOROSCOP 15 ianuarie - Săgetător  

Luna merge azi în gol prin casa comunicării din horoscopul tău general, semn că trebuie să ai mai multă grijă cum îţi adaptezi discursul contextelor în care te afli astăzi şi/ sau interlocutorilor cu care iei contactul. Nu este momentul să experimentezi abordări noi cu cei cu care interacţionezi, cu toate că simţi că ai putea face acest lucru. S-ar putea să nu dobândeşti ceea ce ai urmărit de pe urma schimbării de registru. Aşa cum probabil te-ai aşteptat, este cu atât mai puţin indicat să îţi asumi riscuri atunci când vine vorba de negocieri sau alte situaţii cu mize mari.

HOROSCOP 15 ianuarie - Capricorn

Mersul în gol al Lunii prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că trebuie să îţi asumi astăzi nişte precauţii în ceea ce priveşte resursele tale financiare şi materiale. Ar putea părea că deciziile pe care le iei astăzi pe acest plan nu vor avea urmări pe termen lung sau nefaste, dar s-ar putea ca zilele care urmează să îţi demonstreze totuşi altceva. Aşadar, este important să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma, să nu îţi asumi niciun fel de risc. În caz contrar, bugetul tău va avea mult de suferit.

HOROSCOP 15 ianuarie - Vărsător  

Tranzitul în gol al Lunii prin semnul naşterii tale este unul care spune că eşti expus(ă) riscului de a-ţi canaliza energia spre direcţii care nu îţi vor aduce beneficii palpabile. Ai putea, de exemplu, să ai tendinţa de a începe mai multe lucruri şi de a nu le duce la bun sfârşit. În plus, este totuşi vineri, ceea ce înseamnă că ai acumulat un anumit nivel de oboseală, că nu îţi poţi permite riscul de a pierde inutil resurse. În consecinţă, caută să fii prudent(ă) cu dezideratele în care îţi investeşti atenţia şi energia, dacă nu eşti în forma ideală.

HOROSCOP 15 ianuarie - Peşti

Luna tranzitează azi în gol casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că te vei surprinde destul de des astăzi gândintu-te la situaţii şi persoane din trecut. Sau poate că te vizitează trecutul fără să vrei, prin intermediul unor oameni sau conjuncturi care fie îţi aduc aminte de ceea ce a fost, fie încearcă să actualizeze teme de mai demult. Ar fi indicat să nu iei o decizie încă din acest punct de vedere. Există riscul să dai curs unor lucruri care nu-ţi fac bine pe termen lung, care te vor face să baţi pasul pe loc sau să involuezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici