HOROSCOP 15 IULIE 2020: Succese şi profituri pentru zodiile de Pământ. Cine le vine în ajutor

Mijlocul de săptămână ne răsfaţă cu aspecte armonioase. Luna din Taur trasează azi un sextil lui Neptun retrograd din Peşti şi două configuraţii de trigon, unul lui Jupiter retrograd din Capricorn şi celuilalt lui Pluto, de asemenea retrograd prin acelaşi semn.

15400 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 IULIE 2020: Succese şi profituri pentru zodiile de Pământ. Cine le vine în ajutor

Sursa FOTO: Profimedia

Pe fondul acestor configuraţii astrale, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) realizează tot ceea ce îşi propun, mai ales dacă se întâmplă să colaboreze cu semnele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti).
 
HOROSCOP 15 IULIE BERBEC 
 
Prima parte a acestei zile se derulează fără evenimente aparte pentru tine, ceea ce poate însemna că, într-o anumită măsură, se continuă tendinţele de ieri, atât în bine, dar şi în mai puţin bine. Apoi, în a doua jumătate a zilei, accentul cade pe sectorul financiar. Prin sprijinul care îţi este acordat de unul din şefi sau un proiect pe care ţi-l asumi atunci când nu îţi este cerut acest lucru, devii eligibil(ă) pentru un câştig demn de toată lauda. Sau poate că ai făcut deja demersuri şi eforturi în această direcţie, iar astăzi te alegi cu onorariul mult aşteptat.
 
HOROSCOP 15 IULIE TAUR  
 
Pentru tine, mijlocul de săptămână are premise bune, deşi nu prea sunt vizibile cu ochiul liber până la orele prânzului. Poate fi vorba de o persoană, un prieten probabil sau un colaborator, care te provoacă să îţi evaluezi dintr-un alt unghi un proiect sau un anumit plan de viitor. Ori poate ţi se propune să te alături unei iniţiative aflate deja în derulare sau care urmează să fie implementată. În orice caz, cert este că ţi se oferă motive să fii entuziast(ă), să îndrăzneşti să ieşi din zona de confort. Unii(ele) nativi(e) îşi fac planuri temeinice să meargă în concediu.
 
HOROSCOP 15 IULIE GEMENI
 
Provocările nu sunt mici astăzi în plan profesional, dar astrele te ajută să te mobilizezi într-o manieră eficientă şi mai rapidă decât de obicei. Performezi cel mai bine atunci când te ocupi de sarcinile de lucru singur(ă), dar nu scade productivitatea nici atunci când este nevoie să conlucrezi îndeaproape cu alte persoane. Cineva te susţine în acest sector, cu toate că poate tu nu îţi dai seama de acest lucru sau protectorul tău nu vrea neapărat să se facă ştiut. În orice caz, cert este că te mişti cu paşi siguri către obiectivele tale pe termen lung în plan profesional.
 
HOROSCOP 15 IULIE RAC  
 
Te simţi relativ bine astăzi, dar eşti parcă mai sensibil(ă) decât de obicei, mai susceptibil(ă) să iei în nume personal lucruri pe care le-ai fi ignorat altfel. Pe un fundal ca acesta, nu este de mirare dacă te destabilizează emoţional urgenţele sau situaţiile neaşteptate la serviciu. La fel de posibil este ca cercul vicios să se extindă, în sensul în care somatizezi şi te resimţi fizic din cauza stresului pe care nu reuşeşti să îl gestionezi prea bine. Încearcă să îţi dai seama că, orice s-ar întâmpla, niciodată nu e un capăt de ţară şi nu este cazul să dramatizezi.
 
HOROSCOP 15 IULIE LEU  
 
În această dimineaţă, eşti într-o formă bună, pregătit(ă) să interacţionezi cu cei din jur, indiferent de planul în care iei contactul cu ei. Unii(ele) nativi(e) s-ar putea vedea cu prietenii, cu unii poate chiar pentru a dezvolta sau a se ocupa de un proiect, iar alţii(tele) discută cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri planuri pe termen lung. Cam totul merge bine în cadrul acestor discuţii, dar s-ar putea să simţi că-n unele contexte, aportul tău nu este suficient apreciat sau opiniile tale nu primesc atenţia scontată. Nu da însă cu piciorul oportunităţilor fără să faci ceva în acest sens.
 
HOROSCOP 15 IULIE FECIOARĂ  
 
În cazul în care eşti în concediu, vei avea parte azi de o zi de pomină. Dai ca prin minune de nişte amici acolo unde ai călătorit sau îţi faci prieteni printre localnici. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi prinde bine să îi (re)întâlneşti, să rupi rutina discuţiilor pe care le ai de obicei cu alte subiecte şi viziuni. Dacă lucrezi încă, axează-te astăzi pe proiectele de grup şi/ sau pe planurile tale de viitor. Printr-un concurs pozitiv de circumstanţe şi întrevederi, s-ar putea să rezolvi azi cu celeritate probleme care te ţineau în loc pe plan birocratic.
 
HOROSCOP 15 IULIE BALANŢĂ  
 
Dai dovadă astăzi de un randament ridicat la serviciu, dar cu siguranţă există factori care te motivează să obţii rezultate favorabile, să tragi de tine mereu să faci o figură frumoasă în plan profesional. S-ar putea însă ca, după toată această tevatură de la serviciu, să nu mai dispui de la fel de mult timp sau de suficientă energie pentru a te ocupa de anumite treburi familiale sau de ordin gospodăresc. Nu-i de mirare atunci că partenerul are ceva să îţi reproşeze, mai ales în contextul în care ai promis unele lucruri foarte importante şi nu te ţii de asta.
 
HOROSCOP 15 IULIE SCORPION  
 
Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi se vede din atitudine, din felul în care priveşti lucrurile care ţi se întâmplă astăzi. S-ar putea să îţi fie dificil totuşi să susţii această stare de spirit pe tot parcursul zilei, mai ales când te loveşti de colegi de lucru cu care nu se poate discuta ori activităţi profesionale care îţi rezervă doar necunoscute şi situaţii-limită. Încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt, să nu ai aşteptări prea mari. În felul acesta, vei gestiona mai uşor aparatura care nu prea funcţionează, colegii care nu îţi răspund la e-mail-uri sau care sunt foarte neimplicaţi.
 
HOROSCOP 15 IULIE SĂGETĂTOR  
 
Astăzi ai putea să faci cunoştinţă cu o oportunitate de câştig, cel mai probabil dintr-un proiect suplimentar sau de pe urma unei activităţi care nu are legătură cu domeniul/ compania în care activezi în mod normal. În plus, te bucuri de mult spor şi acasă, motiv pentru care ai putea să te ocupi azi şi de treburile pe care altfel le-ai fi făcut mâine. Cei dragi se vor arăta receptivi la ideea de a-ţi da o mână de ajutor. Aşadar, te aşteaptă o zi în care dai dovadă de productivitate pe mai multe planuri, fără să apară urgenţe sau amânări.
 
HOROSCOP 15 IULIE CAPRICORN 
 
Eşti într-o formă extrem de bună astăzi, iar felul în care interacţionezi cu cei dragi este o dovadă clară că încerci să menţii la un nivel ridicat gradul de bună dispoziţie în familie. Dacă eşti în concediu, se prefigurează aşadar o zi exact aşa cum ţi-o doreşti într-o zi de vacanţă ca aceasta. În cazul în care lucrezi, concentrează pe activităţile care îţi stârnesc interesul şi care te provoacă să încerci lucruri noi. Dar mai presus de toate, încearcă să te bucuri azi de momente de calitate cu partenerul de viaţă şi/ sau copii, mai ales că v-au cam lipsit.
 
HOROSCOP 15 IULIE VĂRSĂTOR
 
Aceasta este o zi bună în care să te concentrezi pe bunăstarea ta mentală, pe sporirea nivelului tău de confort şi al familie. Se arată aşadar un mijloc de săptămână propice să faci investiţii în spaţiul de locuit, cu toate că nu sunt unele foarte mari. Fă-ţi timp să cauţi cele mai bune oferte, să te consulţi cu cei dragi în privinţa a ceea ce să lipseşte cel mai mult din locuiţă pentru a vă bucura de o vară mai confortabilă. În rest, fă-ţi timp de tine, relaxează-te, uită-te la un film, citeşte, încearcă să te deconectezi puţin într-un cuvânt.
 
HOROSOCOP 15 IULIE PEŞTI
 
Se arată.o zi propice pentru a-ţi mări cercul de cunoştinţe, mai ales în domeniul/ compania în care activezi. Intuieşti cu exactitate când anume ar fi cel mai bine să intervii într-o discuţie, ai lucruri importante de spus, ştii să te faci plăcut(ă). Aşa cum probabil ai intuit deja, sugestia astrelor pentru tine astăzi este aceea de a le fructifica la maximum influenţa pozitivă. Caută să derulezi astăzi negocieri, să finalizezi tratative în vederea stabilirii unei colaborări sau să deschizi uşi care ţi-au fost innacesibile până acum. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, se anunţă un telefon sau un e-mail încurajator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici