HOROSCOP 16 iunie. Ziua începe bine şi se termină prost pentru o zodie. Norocul vine cu ţârâita

Soarele din Gemeni face azi un trigon armonios cu Saturn retrograd din Vărsător, iar apoi aderă la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, motiv pentru care există riscul ca Gemenii să înceapă bine ziua, la fel ca celelalte zodii de Aer (Balanţă, Vărsător), dar apoi să o continue prost, ca la celelalte semne Mutabile (Fecioară, Săgetător, Peşti).

33111 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 iunie. Ziua începe bine şi se termină prost pentru o zodie. Norocul vine cu ţârâita

HOROSCOP 16 iunie - Berbec

Comunici bine astăzi cu cei din jurul tău, iar lucrurile pe care ceilalţi ţi le spun te inspiră şi îţi dau mai mult curaj să priveşti cu optimism către viitor. Pe de altă parte, nu este o zi tocmai bună în care să acţionezi, căci sub impulsul entuziasmului, s-ar putea să nu vezi tocmai cu claritate riscurile la care te-ai putea expune şi situaţiile nu tocmai plăcute de care ai putea avea parte pe viitor. Aşadar, ia-ţi un timp de gândire înainte să faci alegeri sau să iei decizii şi încearcă să acţionezi doar când te simţi cu adevărat pregătit(ă).

HOROSCOP 16 iunie - Taur

S-ar putea să te intersectezi cu o oportunitate financiară căreia pur şi simplu nu îi poţi da drumul din mână. Ai şansa de a-ţi rotunji destul de subtanţial veniturile sau poate că-ţi permite să te apropii de punctul în care vei primi o mărire de salariu. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile arată bine pe plan profesional şi financiar. Pe de altă parte, te trezeşti că ai mai multe responsabilităţi decât de obicei, că superiorii sunt mai stricţi şi cer mai mult în ceea ce priveşte abordarea ta la locul de muncă. Este important să nu cedezi stresului.

HOROSCOP 16 iunie - Gemeni

Starea ta de spirit ar putea fluctua astăzi destul de mult. În prima parte a zilei, ai încredere în forţele proprii şi abordezi evenimentele zilei cu optimism şi doza optimă de realism, dar pe de altă parte, s-ar putea să existe şi momente de slăbiciune, în care îţi este greu să nu laşi gândurile negative să îşi facă loc în mintea ta. Aşadar, este posibil să ai parte de o zi mai ciudată, în care nu reacţionezi chiar aşa cum eşti obişnuit(ă). Încearcă să priveşti lucrurile în mod obiectiv şi să îi permiţi raţiunii să preia conducerea în momentele tensionate.

HOROSCOP 16 iunie - Rac

Un proiect, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu dau semne că nu merg în direcţia potrivită. Este greu de spus ce anume evoluează prost, dar se pare că primele semnale au apărut mai demult, dar poate că nu le-ai luat în serios atunci. Este clar faptul că trebuie să faci ceva în această direcţie, dar poate că ar fi mai bine să aştepţi puţin până când poţi judeca lucrurile la rece. În caz contrar, există riscul să acţionezi la nervi, să iei o decizie pe care nu o mai poţi remedia în curând, fără consecinţe nedorite pe termen scurt.

HOROSCOP 16 iunie - Leu

Ar putea fi greu astăzi să colaborezi eficient cu colegii de muncă sau cu colaboratorii. S-ar putea să te loveşti de orgolii supradimensionate sau le este lor greu să ajungă la un consens cu tine în legătură cu anumite lucruri în care crezi cu tărie. În alte cazuri, ar putea fi vorba de discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă care vizează chestiuni de carieră sau de modul în care vă purtaţi în societate unulc u celălalt sau în raport cu alte persoane. Este clar faptul că trebuie să se schimbe ceva în atitudinea voastră unul în relaţie cu celălalt.

HOROSCOP 16 iunie - Fecioară

Din câte se pare, ai parte de o zi destul de dificilă la nivel profesional. Poate că volumul de muncă este mai mare decât de obicei sau ai parte de sarcini mai dificile decât cele care îţi sunt atribuite în mod normal. Indiferent care este situaţia, trebuie să îţi dai seama ce este prioritar în momentul de faţă şi să te ocupi de fix acel lucru. Nu pierde timp şi energie cu chestiuni care pot fi amânate fără repercusiuni. De asemenea, caută să ai grijă cum gestionezi stresul pentru că el este inamicul tău numărul unu în situaţii ca aceasta.

HOROSCOP 16 iunie - Balanţă

Este posibil ca lucrurile să nu evolueze astăzi prea bine în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În primă fază, pare că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ei, dar orgoliile sunt mari şi se poate ca situaţia să o ia rapid pe o pantă descendentă. Acelaşi lucru s-ar putea întâmpla în cazul inspiraţiei tale de astăzi, care ar putea fluctua destul de mult. Încearcă să nu îţi laşi instinctele să te domine astăzi. S-ar putea să ai mult mai mult de câştigat pe plan profesional şi personal dacă te laşi ghidat(ă) de raţiune mai degrabă.

HOROSCOP 16 iunie - Scorpion

În cazul în care ai traversat recent un moment de tensiune în raport cu familia, ziua ar putea începe bine, în sensul în care nu par să fi rămas în urmă resentimente. Există însă posibilitatea ca astrele să îţi demonstreze faptul că mai aveţi de lucrat înainte să ajungeţi la un consens. Mărul discordiei l-ar putea constitui o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ care scoate la iveală unele diferenţe de caracter şi/ sau de viziune pe care nu le poţi trece chiar aşa cu vederea. Ar fi bine dacă ai da dovadă de deschidere faţă de alte perspective.

HOROSCOP 16 iunie - Săgetător

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care comunică bine cu cei din jurul lor, dar doar atâta timp cât discuţiile se reduc la anumite subiecte care nu intră în anumite domenii sau dacă punctele de vedere ale celorlalţi nu deviază prea mult de la perspectiva ta. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, mai ales dacă ai de vorbit cu persoane importante, care pot avea un efect destul de important asupra unor proiecte pe care le derulezi acum sau pe care speri să le implementezi pe viitor. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi importante.

HOROSCOP 16 iunie - Capricorn

Te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi importante de suplimentare a veniturilor, dar pe de altă parte, te obligă să colaborezi cu unele persoane cu care îţi este greu să comunici. Teoretic, ar trebui să vă înţelegeţi bine pentru că aveţi motivaţii comune şi acelaşi obiectiv în ceea ce priveşte activităţile în care sunteţi implicaţi, dar în acelaşi timp, aveţi idei destul de diferite despre cum anume aţi putea ajunge la destinaţia finală. Ai grijă aşadar cum abordezi subiectele spinoase cu ceilalţi, căci altfel s-ar putea ca rezultatele să se lase îndelung aşteptate, la fel ca remuneraţia pentru eforturile depuse acum.

HOROSCOP 16 iunie - Vărsător

Ziua începe bine pentru tine, în sensul în care te simţi bine în pielea ta, iar cei din jur, persoane apropiate şi nu numai, îţi ţin isonul. Pe de altă parte, o astfel de dispoziţie poate avea şi dezavantaje, întrucât există riscul să te laşi dus(ă) de val şi să intri în bugetul pe care ar fi trebuit să îl rezervi pentru acest final de săptămână. Aşadar, este foarte important să ştii când să te opreşti, mai ales dacă ai angajamente ferme, de la care nu te poţi sustrage în acest weekend. Altfel, s-ar putea să dezamăgeşti unele persoane apropiate.

HOROSCOP 16 iunie - Peşti

Atmosfera de acasă ar putea să fluctueze astăzi destul de mult, în sensul în care ziua începe bine, eşti în relaţii bune cu cei dragi din familie, dar s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze astfel. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile astfel încât să se păstreze climatul de dimineaţă. În principiu, ar fi indicat să eviţi subiectele spinoase, iar dacă nu poţi face abstracţie de ele, poate ar fi mai bine dacă ai păstra vizitele şi conversaţiile la un nivel minim ca timp. Va veni momentul să discuţi calm ceea ce vă roade în această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici