HOROSCOP, 16 noiembrie – Aceste zodii se încred în persoane nepotrivite. Cine riscă să le dezamăgească

Săptămâna se deschide şi de data aceasta cu un aspect tensionat de careu trasat de Venus din Balanţă la Jupiter din Capricorn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) tind să aibă prea multă încredere în persoane nepotrivite.

15555 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 16 noiembrie – Aceste zodii se încred în persoane nepotrivite. Cine riscă să le dezamăgească

Sursa foto: profimedia

HOROSCOP,  16 noiembrie Berbec

În plan profesional şi în viaţa de cuplu, se anunţă un început de săptămână destul de tensionat. Mai exact, s-ar putea să ai parte de şicane cu unii colegi de muncă ori în raport cu superiorii sau se nasc discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Este greu de spus motivul pentru care s-ar putea să ajungeţi în această situaţie, dar este clar că problema pleacă de la un dezechilibru în raportul de forţe, care la rândul său afectează abilitatea voastră de a comunica în momente-cheie, în circumstanţe care vă privesc mai mult sau mai puţin pe fiecare din voi.

HOROSCOP, 16 noiembrie Taur

Nici pentru tine nu se prefigurează o zi prea grozavă la serviciu. Mai exact, volumul de muncă pe care îl primeşti s-ar putea să depăşească nivelul pe care l-ai anticipat sau condiţiile nu sunt cele de care aveai nevoie de fapt. Termenul-limită este redus, gradul de stres invers proporţional, iar aşteptările nu sunt conforme cu echipamentul pe care îl ai la dispoziţie şi cu experienţa de care dispui în domeniul sarcinilor care ţi-au fost delegate. Încearcă să dai dovadă de profesionalism şi-ntr-un fel sau altul, vei reuşi să te ridici la înălţimea acestor provocări. Caută doar să nu acumulezi presiunea.

HOROSCOP, 16 noiembrie Gemeni

În cazul tău, se vede astăzi o tendinţă de a procrastina. Nu găseşti mai nimic care să îţi stârnească interesul în privinţa sarcinilor de la serviciu, iar asta nu te ajută deloc să te motivezi, să găseşti resurse interioare de a persevera. Iar dacă la situaţia aceasta se adaugă şi unele probleme în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, avem reţeta unei zile lipsite de productivitate, în care toate par să meargă de-a-ndoaselea. Ai putea încerca, în primă fază, să delimitezi cele două domenii de viaţă şi să înţelegi că mai sunt şi astfel de zile la serviciu.

HOROSCOP, 16 noiembrie Rac

Nici în ceea ce te priveşte astrele nu aduc veşti bune în plan personal. Pe fondul contextului cosmic de azi, creşte riscul de a se stârni tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cineva din familie pe baza unor probleme de ordin gospodăresc, domestic sau locativ. Ai însă mai mult de pierdut dacă torni gaz pe foc şi perpetuezi această atmosferă încărcată decât dacă laşi de la tine şi încerci să ajungi la un consens cu cei dragi. Cu siguranţă există un punct de vedere comun pe care puteţi clădi o strategie de acţiune care să convină tuturor.

HOROSCOP, 16 noiembrie Leu 

Dacă te-ai aşteptat să începi săptămâna în forţă la serviciu, s-ar putea să constaţi că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Acest lucru se datorează, se pare, faptului că te înţelegi cu dificultate cu anumiţi colegi de la serviciu. Este de vină faptul că vă bazaţi pe e-mail-uri sau alte mijloace alternative de comunicare sau poate că tehnologia este cea care îţi ridică probleme. În orice caz, există tot felul de motive, mai mult sau mai puţin obiective, din cauza cărora nu îţi găseşti ritmul şi s-ar putea să nu acoperi toate activităţile de pe agendă.

HOROSCOP, 16 noiembrie Fecioară 

S-ar putea ca astăzi să cheltuieşti mai mult decât ai plănuit. Poate este vorba de o achiziţie personală pe care nu ai luat-o în calcul sau cumperi un cadou care se dovedeşte a fi costat mai mult decât ţi-ar fi permis bugetul. În ambele situaţii, se recomandă să nu te laşi dus(ă) de val înainte să fie prea târziu. Poţi să te răsfeţi puţin sau să faci impresie bună printr-un dar frumos şi dacă nu scoţi o avere din buzunar. Ai răbdare, caută cea mai bună ofertă şi nu te fixa pe ceva anume. Altfel, bugetul de weekend va suferi.

HOROSCOP, 16 noiembrie Balanţă

În planul vieţii de familie, se prefigurează un început de săptămână destul de tensionat. Îţi este mai greu decât de obicei să gestionezi diferenţele de caracter între tine şi cei dragi sau părerile diferite despre tot felul de lucruri. De regulă, laşi de la tine cât de mult poţi sau schimbi subiectul, dar astăzi ai de-a face cu situaţii peste care nu poţi trece, pe care nu le poţi amâna. Poate totuşi reuşeşti să renunţi la orgoliu şi să construieşti alte punţi de comunicare. Concentrează-te mai puţin pe ceea ce vă separă şi mai mult pe ceea ce vă uneşte.

HOROSCOP, 16 noiembrie Scorpion 

Încă de la primele ore ale zilei, ţi se recomandă să te pregăteşti pentru eventualitatea unei veşti proaste azi. S-ar putea să o primeşti la telefon, printr-un mesaj, un e-mail sau de la un cunoscut. Dar înainte să începi să te frămânţi, să îţi faci griji pentru modul în care vor evolua lucrurile, încearcă să afli dacă informaţiile sunt reale. S-ar putea ca alte surse să spună altceva, să afli că situaţia este de fapt mai nuanţată decât ai fi crezut. În plus, nu lăsa amintirea unor evenimente din trecut să îţi influenţeze prea mult judecata în ce priveşte prezentul.

HOROSCOP, 16 noiembrie Săgetător 

Astăzi nu se recomandă deloc investiţiile, fie că vizează planuri personale pe termen lung sau proiecte pe care le derulezi împreună cu alte persoane. Riscurile la care te supui sunt mai mari decât ai crede, iar entuziasmul s-ar putea să te orbească. Aşadar, evită să îţi iei angajamente financiare fără să calculezi atent dinainte, dintr-o perspectivă obiectiv, în ce te bagi de fapt. Asta se aplică şi nivelului de încredere pe care îl acorzi în relaţii. Există posibilitatea să împărtăşeşti prea multe, material sau din ceea ce simţi, cu unele persoane care nu merită de fapt să investeşti în ele.

HOROSCOP, 16 noiembrie Capricorn 

Răspunderea care îţi revine astăzi la serviciu poate fi greu de gestionat. Eşti expus(ă) la factori mari de stres, iar presiunea pe care o exercită asupra ta superiorii nu te ajută nici ea să faci prea bine faţă sarcinilor care îţi revin. Din această cauză, se anunţă o zi plină şi agitată pentru tine la serviciu. Nu îţi permiţi totuşi să cobori standardele în ceea ce priveşte performanţele tale şi nici să intri într-un conflict cu superiorii. Aşadar, încearcă să te organizezi cât de bine poţi şi să te achiţi de treburile care îţi revin cât mai profesionist cu putinţă.

HOROSCOP, 16 noiembrie Vărsător

Nu pari a fi într-o stare prea bună de spirit. Te frământă tot felul de lucruri la început de săptămână şi chiar ai motive să îţi faci griji cu privire la anumite aspecte ale agendei de azi. Ţine însă cont că şi mentalitatea ta ar putea influenţa mersul evenimentelor. Dacă te impacientezi şi te pierzi, nu vei mai putea lua atitudine atunci când situaţia o cere şi trebuie să intervii. Prin urmare, este esenţial să îţi păstrezi viteza de reacţie şi stăpânirea de sine. Ai nevoie de o minte clară şi de asertivitate pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta.

HOROSCOP, 16 noiembrie Peşti 

Te afli astăzi printre cei(le) mai puţin norocoşi(oase) care constată că o relaţie, un proiect sau o investiţie nu evoluează aşa cum şi-au imaginat. Te îngrijorează mai ales faptul că nu poţi face mare lucru pentru a îndrepta lucrurile, că depinde de alte persoane să se îndrepte situaţia sau că eşti la voia unor circumstanţe exterioare care nu iartă. Dacă poţi face ceva, puţin la primă vedere, să corectezi această involuţie sau stagnare, vei vedea că lucrurile vor intra din nou în normalitate cât de curând. Ai răbdare şi nu te pierde cu firea, soluţiile vor apărea în viitorul apropiat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici